Τελευταία Νέα

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας καταγγέλλει τις μη αναμενόμενες έως αιφνίδιες μετακινήσεις αστυνομικών. Το γεγονός σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενωσης έρχεται σε πλήρη αντίθεση τόσο με τις εξαγγελίες της ίδιας τη διοίκησης προς την Ένωση αλλά και δημόσιες τοποθετήσεις κατά τις συγκεντρώσεις προσωπικού υπηρεσιών της Δ.Α.Βοιωτίας, όσο και της έντονης φημολογίας η οποία τεχνηέντως υφέρπει και εκπορεύεται, όχι μόνο από τα θεσμικά όργανα της Αστυνομίας, περί επικείμενων μετακινήσεων Αστυνομικών ακόμα και άνευ σχετικού αιτήματος από μέρους τους.
Συναφώς παρατηρείται η περαιτέρω αποδυνάμωση του Α.Τ. Θηβών με την απόσπαση Αστυνομικών προς λοιπές Αστυνομικές υπηρεσίες ενώ παραβλέπονται οι ελλείψεις προσωπικού και υπηρεσιακές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα.

Επιπρόσθετα ανατίθενται πάντα κατά την Ενωση στην ΟμάδαΔΙ.ΑΣ. Θηβών, καθηκόντων αλλότριων προς την αποστολή και τις αρμοδιότητές της, σε
συνδυασμό με τη μετακίνηση για διάστημα ενός μηνός και εκ περιτροπής, έμπειρων Αστυνομικών υπηρετούντων επί σειρά ετών στην εν λόγω Ομάδα, εκτός του ότι διαταράσσει την ομαλήλειτουργία της εν λόγω Ομάδας, αποδυναμώνει αισθητά την επιχειρησιακή της δυνατότητα και ανησυχεί ιδιαίτερα την Ένωση Αστυνομικών.
Η Ενωση καλεί την τοπική ηγεσία οφείλει να λαμβάνει τις σχετικές αποφάσεις ενεργώντας υπό το φως τωναρχών της χρηστής διοίκησης και της αναλογικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο