Τελευταία Νέα

Σήμερα στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς στο Εργατικό Κέντρο. Το Σωματείο εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει:

ΚΑΛΕΣΜΑ

Συναδέλφισσες/οι,

τα τελευταία χρόνια η ετοιμότητα και η αποτελεσματικότητα της δράσης του σωματείου μας βοήθησε πολλούς εργαζόμενους να κερδίσουν τους αγώνες τους, στους εργασιακούς τους χώρους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα εν μέσω πανδημίας σε σούπερ-μάρκετ και άλλα μαγαζιά, που είχαν ελλείψεις σε βασικά μέτρα προφύλαξης των εργαζομένων, και μέσω του σωματείου και της συλλογικής διεκδίκησης πέτυχαν την βελτίωση των συνθηκών δουλειάς τους. Ως απάντηση στον εργασιακό μεσαίωνα, στον οποίο μας οδηγούν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών με τα ψηφίσματα όλων των αντεργατικών νομοσχεδίων και στην πολεμική εμπλοκή, με την οποία μας απειλούν, εμείς πρέπει να είμαστε εκεί για να αντισταθούμε! Να είμαστε η φωνή κάθε καταπιεσμένου! Οι εργαζόμενοι δεν έχουμε κανένα συμφέρον στο να στοιχηθούμε πίσω από καμία ιμπεριαλιστική δύναμη –ρωσική ή ΝΑΤΟϊκή- που δολοφονεί και ξεζουμίζει τους λαούς, που τσακίζει τα δικαιώματα τους! Είναι αδύνατον συνάδελφοι με μισθούς 400€ να μπορέσουν να πληρώσουν λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου που φτάνουν τα 400-500€ έκαστος. Δεν ανεχόμαστε, να μην μπορούμε να καλύψουμε βασικές ανάγκες δικές μας και των οικογενειών μας στα βασικά είδη διατροφής!

Καλούμε τα μέλη μας σε ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 08/06 στις 20:00, στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς για να οργανώσουμε την δράση μας για το επόμενο διάστημα!

Η εργατική τάξη μπορεί συλλογικά και οργανωμένα να πετύχει την επιθυμητή αλλαγή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο