Τελευταία Νέα

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική αποστολή στην Ισπανία, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + , σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο μας, με τίτλο  «Σύγχρονες μέθοδοι και στρατηγικές για την αύξηση των πωλήσεων των καταστημάτων».

 

     Η εκπαιδευτική αποστολή πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα, από 7 έως 20 Μαΐου 2022

    

     Στην αποστολή συμμετείχαν 13 επιχειρηματίες και εργαζόμενοι του εμπορικού κλάδου της τοπικής μας οικονομίας.

 

     Στόχος του προγράμματος μας ήταν οι συμμετέχοντες, να γνωρίσουν στρατηγικές προωθητικών ενεργειών και να δημιουργήσουν ολοκληρωμένη εικόνα, για τον πελάτη, αξιοποιώντας διάφορα δεδομένα. 

 

     Η Ισπανία αποτελεί μια χώρα, με ισχυρή εμπορική ανάπτυξη, η οποία αναπτύσσει πρωτοπόρες πολιτικές για την διατήρηση και μεγέθυνση του καταναλωτικού κοινού. Στο πλαίσιο του προγράμματος,  οι συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική αποστολή είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Εμπορικό Επιμελητήριο της Βαρκελώνης και να συνομιλήσουν με επιχειρηματίες της περιοχής καθώς και με στελέχη  πολυεθνικών εταιρειών.

 

    Με την συνεργασία του διακρατικού, ισπανικού εταίρου του προγράμματος, «Pallars Jussà, International Marketing & Services, S.L.», οι συμμετέχοντες επίσης παρακολούθησαν εξειδικευμένα σεμινάρια, τα οποία είχαν σκοπό να τους φέρουν σε επαφή με δράσεις -πέραν των κλασικών-ώστε να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, να μάθουν να εξετάζουν τα target groups (ειδικές κατηγορίες πελατών π.χ. ηλικιωμένοι)και τα κίνητρα που έχουν, να γνωρίσουν τα ειδικά events αλλά και τις δράσεις που αναλαμβάνουν να συμμετάσχουν και πως τελικά τους βοηθούν στο χτίσιμο της εταιρικής τους ταυτότητας.

 

    Ακόμη, η εκπαιδευτική αποστολή επισκέφθηκε μια πλειάδα επιχειρήσεων, που κυρίως είχαν την έδρα τους στο Σίτζες, μια μικρή τουριστική παραλιακή πόλη της Καταλονίας, όπου είδαν τα αποτελέσματα από τη συνέργεια μεταξύ εμπόρων και δημόσιου τομέα ώστε να υπάρχουν πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα στην αγοραστική δύναμη του κοινού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο