Τελευταία Νέα

 

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού Ηλίας Μπουρμάς παρουσίασαν σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, το 1ο Sterea Run, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Ηλία Σανίδα, των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών Θανάση Καρακάντζα (Φθιώτιδας), Φανής Παπαθωμά (Βοιωτίας), Γιώργου Δελμούζου (Φωκίδας) και Άρη Τασιού (Ευρυτανίας), όπως και των Αντιπεριφερειαρχών Περιβάλλοντος Ηλία Κυρμανίδη και Αγροτικής Οικονομίας – Αλιευτικής Πολιτικής Κώστα Αποστολόπουλου. 

 

Παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων. 

 

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Κώστας Μαρτάκης. Στο πλαίσιο αυτής, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού Ηλίας Μπουρμάς παρουσίασε το λογότυπο της νέας αθλητικής διοργάνωσης, τις εμφανίσεις και τα μετάλλια των αγώνων, την επίσημη ιστοσελίδα και τις διαδρομές, οι οποίες είναι πιστοποιημένες με τις προδιαγραφές των World Athletis – AIMS/IAAF.

 

Παρουσίασε επίσης, τους 5 πρωταθλητές από την Στερεά Ελλάδα, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως “πρεσβευτές” των αγώνων. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο από την Φωκίδα, την Αναστασία Μαρινάκου, από την Εύβοια, τον Γιώργο Διαλεκτό από την Βοιωτία, τον Γιώργο Σταμούλη από την Ευρυτανία και τον Μάριο Αναγνώστου από τη Φθιώτιδα.

 

Όλο το σχετικό πληροφοριακό υλικό έχει ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο: www.sterearun.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο