Τελευταία Νέα

Η εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand , προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση συνεργασίας με την αλυσίδα των Brown Hotels στην Αθήνα. Συνεχίζοντας την 10ετή επιτυχημένη πορεία διοργάνωσης του B2B Travel & M.I.C.E. Event Thessaloniki,  ανοίγει τους ορίζοντες της και στην Αθήνα με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων  Aria Pr.

Για ένα διήμερο (31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου) εκπρόσωποι αξιόπιστων τουριστικών γραφείων του εξωτερικού θα φιλοξενηθούν στην πρωτεύουσα στο Brown Acropol Hotel ,  προκειμένου να γνωρίσουν – Β2Β συναντήσεις σε ένα αμιγώς επαγγελματικό περιβάλλον – εκπροσώπους ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και να διερευνήσουν δίαυλους συνεργασίας.

Ο στόχος και το όραμα της Respond On Demand από την ίδρυσή της, είναι η ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα. Σε αυτό τον άξονα, με όχημα τα Β2Β workshops που οργάνωνε με μεγάλη επιτυχία μέχρι το 2020 σε πρωτεύουσες χωρών της Ευρώπης,  έχει χτίσει την τελευταία δεκαετία ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με σημαντική  μερίδα τουριστικών γραφείων διεθνώς.

Αυτή τη στιγμή η διοργάνωση είναι στη φάση επιλογής των buyers που θα συμμετέχουν και εντός των ημερών θα αρχίσει και η επικοινωνία με τους Ελληνες προμηθευτές  για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους. Οι θέσεις συμμετοχής θα είναι μόνο 35 προκειμένου να επιτευχθεί ένα άρτιο οργανωτικά αποτέλεσμα Β2Β συναντήσεων. Για όσους δεν προλάβουν έγκαιρα την συμμετοχή τους, θα υπάρξει και πρόγραμμα χορηγιών μέσω των οποίων θα μπορείτε να προβάλετε την εταιρεία  και τις υπηρεσίες σας με τα ανάλογα ανταποδοτικά οφέλη.

Η ομάδα της Aria Pr, ως συνεργάτης της Respond On Demand, θα συνδράμει στον τομέα των χορηγιών, της προβολής  και στη διοργάνωση κάποιων παράλληλων εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Respond On Demand Ltd.

Β Travel & M.I.C.E. Event ATHENS

http://b2btravelevent.com/

director@b2btravelevent.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο