Τελευταία Νέα

Οι περιοχές της Θράκης αποτελούν «αγαπημένο» πεδίο δράσης για τα κυκλώματα απατεώνων που παγιδεύουν ηλικιωμένους με τον υποτιθέμενο τραυματισμό συγγενών τους σε τροχαίο, ίσως γιατί συνήθως απαρτίζονται από Βουλγάρους που έχουν εύκολο το «πήγαινε-έλα» μεταξύ των δυο χωρών.
Το τελευταίο θύμα τους ήταν μια ηλικιωμένη στην Κομοτηνή, με την οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά μια άγνωστη γυναίκα που προσποιήθηκε την κόρη της και της είπε κλαίγοντας ότι έχει τραυματιστεί σε ατύχημα. Στη συνέχεια, πήρε το τηλέφωνο ένας άνδρας που συστήθηκε ως γιατρός και της είπε ότι η κόρη της έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, για την οποία απαιτείτο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η άτυχη ηλικιωμένη πείστηκε να πληρώσει 5.000 ευρώ και τα παρέδωσε σε μια άγνωστη συνεργό του ψευτογιατρού, η οποία την συνάντησε έξω από το σπίτι της και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, η ηλικιωμένη την κατήγγειλε στην Ασφάλεια Κομοτηνής και οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο