Τελευταία Νέα

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους των περιοχών Ζελίτσας-Κορώνειας, Αγίου Αθανασίου-Κυριακίου, Κυριακίου, Ελικώνα, Θουρίου, Προφήτη Ηλία, Σταθμού Δαύλειας, Αγίου Γεωργίου, Άνω Σούρπης, και Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιβαδειάς που ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν και ενταχθούν στο έργο «Εξασφάλισης της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», βάσει της αριθ. 19005 /14.06.2021 (ΦΕΚ 2539, Β’) Κοινής Υπουργικής Απόφασης ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και τις 15 Μαρτίου 2022. 

Η αίτηση υποβάλλεται με πρωτοβουλία του ενδιαφερόμενου είτε ηλεκτρονικά από τον ίδιο μέσω σχετικής εφαρμογής της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/telepikoinonies/leukes-periohes ) είτε μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) των περιοχών της μόνιμης κατοικίας τους.

Στα ΚΕΠ μπορούν να προσέλθουν προς υποβολή των αιτήσεων και τρίτα πρόσωπα, ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένα από τον αιτούντα. 

Όσοι πολίτες δεν προλάβουν να αιτηθούν την ένταξή τους στο μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν στον επόμενο κύκλο επικαιροποίησης του μητρώου τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. 

Η προσέλευση των πολιτών στα ΚΕΠ γίνεται σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.

Τα στοιχεία τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας των Κ.Ε.Π. του Δήμου μας είναι τα ακόλουθα :

  1. ΚΕΠ Λιβαδειάς, τηλ.:22613-50.000, e-mail: d.levadeon@kep.gov.gr 
  2. ΚΕΠ Αγ. Γεωργίου, τηλ.:22613-51.302-3, e-mail:d.koroneias-voiotias@kep.gov.gr 
  3. ΚΕΠ Δαύλειας, τηλ.: 22613-51.420, e-mail: d.dayleias@kep.gov.gr 
  4. ΚΕΠ Κυριακίου, τηλ.: 22673-50.310, e-mail: k.kyriakiou@kep.gov.gr 

ΚΕΠ Χαιρώνειας, 22613-51.930, e-mail: d.haironias@kep.gov.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο