Τελευταία Νέα

Πρόσληψη 120 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Οργανισμού Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων (ΟΔΑΠ), του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων (ΟΔΑΠ) είναι το πρώην Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων του υπουργείου Πολιτισμού, ενώ έχει σκοπό τη διασφάλιση της αποτελεσματικής, διαφανούς και αναπτυξιακής διαχείρισης των πολιτιστικών πόρων της χώρας.

Η νέα προκήρυξη του ΟΔΑΠ, αφορά την πρόσληψη 120 ατόμων, σε 26 δήμους, με σύμβαση οκτάμηνης διάρκειας.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη του ΟΔΑΠ αφορούν προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και κατανέμονται ως εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

ΠΕ Πληροφορικής

ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών

ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών
ΠΕ Γλυπτών
ΠΕ Ζωγράφων
ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού
ΠΕ Οικονομικού

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

ΤΕ Πληροφορικής
ΤΕ Γραφιστών
ΤΕ Λογιστών

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΤΕ Συντηρητών Έργων Τέχνης (ειδίκευση λίθου)
ΔΕ Συντηρητών Έργων Τέχνης
ΔΕ Πωλητών (Εκμαγείων)
ΥΕ Εργατών/τριών

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57 Τ.Κ. 10564 – ΑΘΗΝΑ (3ος όροφος), απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, με την αναφορά ότι πρόκειται για την αίτηση υποψηφιότητας για την ΣΟΧ1/2022 (τηλ. επικοινωνίας: 210-3722508-550-579-580-607)
Οι αιτήσεις για την κάλυψη των 120 θέσεων της ΣΟΧ 1/2022, για την Αθήνα και για όλες τις κατά τόπους υπηρεσίες, θα γίνονται δεκτές από Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022 μέχρι και το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022.

Διαβάστε την προκήρυξη, πατώντας ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο