Τελευταία Νέα

Νέα συγκέντρωση στον Ορχομενό προγραμματίζουν για αύριο οι αγρότες της Βοιωτίας. Για το θέμα ανακοίνωση εξέδωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Λιβαδειάς.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Λιβαδειάς μετά από την επιτυχημένη από θέμα προσέλευσης κόσμου, συνάντηση που είχε την Τετάρτη 2/2/2022 με του τοπικούς Αγροτικούς Συλλόγους αλλά και αγρότες της περιοχής μας με θέμα τις επερχόμενες κινητοποιήσεις, και η οποία διεξήχθη στο χώρο του πρώην δημαρχείου της Χαιρώνειας, καλεί εκ νέου όλο τον αγροτικό κόσμο στη νέα συνάντηση που έχει ορισθεί για την Παρασκευή στις 4/2/2022 στην περιοχή ‘Πέτρινα’ του δήμου Ορχομενού στις 17:00 με σκοπό την απόφαση για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

        Παλεύουμε για :

  • Αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο. 
  • Καμία αύξηση στις τιμές αγροτικού και οικιακού ρεύματος. Να αφαιρεθούν από τους λογαριασμούς οι λοιπές χρεώσεις, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα.
  • Να δοθεί επιδότηση για να καλυφθεί το κόστος από τις τεράστιες αυξήσεις στα αγροεφόδια και τις ζωοτροφές.
  • Να σταματήσει το αίσχος με τον κανονισμό του ΕΛΓΑ, και να αποζημιωνόμαστε άμεσα στο 100% των ζημιών από όλες τις φυσικές καταστροφές και ασθένειες.
  • Να οριστούν κατώτερες εγγυημένες τιμές για τα προϊόντα, που να προστατεύουν το εισόδημά μας  ιδιαίτερα τώρα που το κόστος παραγωγής είναι απρόβλεπτο“.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο