Τελευταία Νέα

Όχι μόνο δεν έβγαλαν τα χρήματα που περίμεναν ένας άνδρας και ο γιος του από τον Βόλο, όταν ανήρτησαν σε ιστοσελίδα αγγελία για την πώληση ενός δικύκλου έναντι 750 ευρώ, αλλά είδαν και τις καταθέσεις που είχαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους να κάνουν… φτερά!

Ο άγνωστος άνδρας που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για την αγορά του δικύκλου, τους έπεισε να του δώσουν τους αριθμούς των δύο τραπεζικών καρτών τους και τους προσωπικούς κωδικούς ταυτοποίησης, δήθεν για να καταθέσει το ποσό. Ωστόσο, αντί να βάλει χρήματα, έβγαλε 3.000 και 950 ευρώ αντίστοιχα και μάλιστα έκανε ανάληψη άλλων 200 ευρώ μέσω τραπεζικής εφαρμογής!

Πατέρας και γιος κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Βόλου την απάτη που διαπράχθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και, μετά από έρευνες που κράτησε τέσσερις μήνες, διαπιστώθηκε ότι τα ποσά μεταφέρθηκαν στους λογαριασμούς δυο Ελληνίδων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου και η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί ο συνεργός τους που εμφανίστηκε ως επίδοξος αγοραστής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο