Τελευταία Νέα

Το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών διοργανώνει το 16ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ Νέων  την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 17.00 με αγώνες παμπαίδων και παίδων, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι σύλλογοι ΝΓΣ Αλιάρτου, Κένταυρος Λιβαδειάς, Απόλλων Λιβαδειάς, και θα συνεχιστεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στις 18.30, οπότε και θα διεξαχθεί αγώνας νεανίδων μεταξύ των ομάδων Κάδμος Θηβών-Απόλλων Λιβαδειάς. Το τουρνουά θα πλαισιώνει παράσταση stand up comedy και μουσικό πρόγραμμα, ενώ την εκδήλωση θα ενισχύσει με την παρουσία του το ΚΕΘΕΑ Εν Δράσει.

Να σημειωθεί ότι όσοι προσέλθουν για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας, θα μπορούν να συμμετάσχουν με την εγγραφή και την ψήφο τους στις αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Η δράση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Βοιωτίας και τον ΟΠΑΣΤΕ, την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων, του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς και της ομάδας γυναικών της ΟΓΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο