Τελευταία Νέα

Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ Θήβας εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον χαμό του Δημήτρη (Τάκης) Λαλιώτη, που διετέλεσε από τα πρώτα μέλη της ΚΟ Θήβας του ΚΚΕ αμέσως μετά την πτώση της Δικτατορίας και στήριξε την οργάνωση σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Δείτε την ανακοίνωση.

Έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός μας Δημήτρης (Τάκης) Λαλιώτης, σε ηλικία 81 ετών. Γιος του στελέχους του Κόμματος και του ΕΑΜ στη Θήβα Γιώργου Λαλιώτη, ο Δημήτρης έζησε από μικρή ηλικία το μένος του μετεμφυλιακού κράτους απέναντι στους αγωνιστές και τους κομμουνιστές, αφού η οικογένειά του αναγκάστηκε να μετακομίσει διωκόμενη από τη Θήβα στην Αθήνα για σειρά ετών.

Από μικρός βγήκε στη βιοπάλη για το μεροκάματο, ενώ ταυτόχρονα πολιτικοποιήθηκε και γαλουχήθηκε με τα ιδανικά και τις αξίες του Κόμματος. Από τα πρώτα μέλη της Κομματικής Οργάνωσης Θήβας του ΚΚΕ αμέσως μετά την πτώση της Δικτατορίας, ταυτίστηκε με την πορεία της Οργάνωσης σε όλες τις φάσεις της. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θηβαίων και μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, ενώ δραστηριοποιήθηκε έντονα στο χώρο του αθλητισμού, τελώντας και Πρόεδρος του ΑΟ Θήβα. Αποτέλεσε με κάθε τρόπο στήριγμα της Κομματικής Οργάνωσης, αταλάντευτος σε όλες τις κρίσιμες καμπές και κάτω από όλες τις συνθήκες.

Θα τον θυμόμαστε για τη στάση ζωής του, την απλότητά του, τα λίγα και μεστά του λόγια, το μειλίχιο χαμόγελό του. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας στη γυναίκα του, τα παιδιά του και τους υπόλοιπους συγγενείς.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 24 Οκτώβρη, στις 17:30, στο ναό του Αγίου Δημητρίου (Παναγία) στη Θήβα”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο