Τελευταία Νέα

Η Μαρίζα Προβατά είναι 30 ετών, φιλόλογος και εργαζόμενη στη δημόσια εκπαίδευση, φέτος διορισμένη στη Βοιωτία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αλλά και σε ανάρτησή της στα social media καθώς και σε βίντεο το οποίο η ίδια κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, καταγγέλλει ότι το εμβόλιο της Pfizer που έκανε την έστειλε στο νοσοκομείο και μάλιστα στη ΜΕΘ, αφού παρουσίασε μυοκαρδίτιδα. Πρόκειται για μία από τις συχνότερες παρενέργειες των εμβολίων που πλήττουν κυρίως νεαρά άτομα, όπως έχει καταδειχθεί.
Η Μαρίζα Προβατά διατυπώνει σοβαρά παράπονα για το Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου αρχικά κατέφυγε μετά από υψηλό πυρετό και βάρος στο στήθος που παρουσίασε. Οπως ισχυρίζεται οι εκεί υπεύθυνοι θεώρησαν τα συμπτώματά της φυσιολογικά, την “έστειλαν” σπίτι και  μόνο την επόμενη μέρα κατόπιν δικής επιμονής εξετάστηκε και διακομίστηκε στη ΜΕΘ νοσοκομείου των Αθηνών.
Επιπλέον η νεαρή φιλόλογος υποστηρίζει ότι πολλοί νέοι άνθρωποι καταλήγουν με παρενέργειες στα νοσοκομεία, γεγονός που αποκρύπτεται από αρχές και ΜΜΕ.
Δείτε τα δύο βίντεο, την συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το βίντεο που ανήρτησε η ίδια η Μαρίζα Προβατά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο