Τελευταία Νέα

Εμμεση απάντηση στη χθεσινή ανακοίνωση της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς (εδώ: https://viotiaplus.gr/archives/45500) που δημοσίευσε το viotiaplus.gr, για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας  δίνει ο Δήμος Λεβαδέων. Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν αναφέρονται αναλυτικά και είναι οι εξής:

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στη κεντρική πλατεία Λιβαδειάς παρουσιάστηκαν πολεμικές τέχνες από την σχολή Dragons σε μικρούς δημότες.

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε σκακιστικός αγώνας Σιμουλτανέ στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν αγώνες μπάσκετ στη πλατεία της Λιβαδειάς σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους “Απόλλων Λιβαδειάς” και “Κένταυρος Λιβαδειάς”.

Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της πόλης αγώνες βόλεϊ και badminton, με την συνεργασία του αθλητικού συλλόγου “Αναγέννηση Λιβαδειάς.

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο Falcons πραγματοποιήθηκε αθλητική εκδήλωση.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε ο ποδηλατικός γύρος Λιβαδειάς με την συνεργασία του ΑΚΟΛ και της ποδηλατικής ομάδας All Terain Λιβαδειάς.

Και σήμερα τις πρωινές ώρες όλα τα σχολεία του Δήμου πραγματοποίησαν αθλητικές  δραστηριότητες“.

Οι πολίτες είναι ικανοί και ώριμοι να κρίνουν που ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια, πέρα από τις δημόσιες σχέσεις και τις συνήθεις υπερβολές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο