Τελευταία Νέα

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Τηλ.: 22610 84438 Email: syl_erg_gen_nos_livadeias@yahoo.com

 

Λιβαδειά 31-08-2021 Αρ.πρωτ.: 94

Λέμε ΝΑΙ στον Εμβολιασμό ΌΧΙ στην Αναστολή

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Τετάρτη 01/09/2021 8:30 π.μ. στα ΤΕΠ

Μετά από την έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, εκφράστηκε η αντίθεση μας στις αναστολές των συναδέλφων και αποφασίστηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αύριο, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021, στις 8:30 το πρωί μπροστά στην είσοδο του Νοσοκομείου στον χώρο του ΤΕΠ.

Όχι στον διχασμό των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση αντί για την ενίσχυση των δημόσιων μονάδων υγείας και πρόνοιας παίρνει μέτρα στήριξης της επιχειρηματικής δράσης στην υγεία και σχεδιάσει νέο κύμα συγχωνεύσεων δημόσιων μονάδων υγείας, ιδιωτικοποιήσεων

Ζητάμε την άμεση λήψη μέτρων για την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Πιστεύουμε πως όλα τα ασφαλή εμβόλια αποτελούν σημαντικό όπλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας με την ταυτόχρονη αξιοποίηση και των επιστημονικά ενδεδειγμένων νέων φαρμάκων σε συνδυασμό με όλα τα άλλα μέτρα πρόληψης της διασποράς, αλλά και μέτρα ουσιαστικής ενίσχυσης σε προσωπικό, υποδομές, τεχνολογικό εξοπλισμό όλων των Δημόσιων Μονάδων Υγείας.

Στην κατεύθυνση αυτή πραγματοποιούμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8:30 π.μ. στην είσοδο του Νοσοκομείου (στο ΤΕΠ) και διεκδικούμε:

  • Να μην τεθεί σε αναστολή εργασίας κανένας συνάδελφος.

Να ενισχυθούν οι δημόσιες μονάδες υγείας και πρόνοιας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις. Ένταξη στα Βαρέα Ανθυγιεινά Επαγγέλματα όλων όσων εργάζονται σε αντίστοιχες συνθήκες.

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΑΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

 

ΚΛΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο