Τελευταία Νέα

Και φυτεία και φυτώριο κάνναβης είχε στήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην ταράτσα του σπιτιού του στη Λαμία ένας Έλληνας, ο οποίος διακινούσε στην περιοχή την παραγωγή του ώσπου συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν στην ταράτσα τις γλάστρες με τα 15 δενδρύλλια κάνναβης, τα 12 ύψους 0,90 ως 1,95 μέτρο, ενώ τα υπόλοιπα είχαν μόλις φυτρώσει και το ύψος τους δεν ξεπερνούσε τα πέντε εκατοστά. Στη συνέχεια, βρήκαν κρυμμένα σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του σπιτιού τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 426 γραμμαρίων, συσκευασία και γυάλινο δοχείο με σπόρους κάνναβης βάρους 54,5 γραμμαρίων, 130,5 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, μια συσκευασία και ένα δοχείο που περιείχαν λίπασμα για την περιποίηση των δενδρυλλίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Επιπλέον, στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν δυο2 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους 474 γραμμαρίων, ένα αεροβόλο περίστροφο και 2.210 ευρώ και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο