Τελευταία Νέα

Καθυστερήσεις στις κινητοποιήσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Θηβών εντοπίζει σε επιστολή του ο Ηλίας Τραμπάκουλος, επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας «Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης»του Δήμου Θηβαίων:

Όταν κοιμάσαι ο άλλος γράφει ιστορία…”

Έχουν ήδη περάσει 20 ημέρες από τότε που αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων να οργανωθεί μία συνάντηση ανάμεσα στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και αντιπροσώπων της Θήβας με θέμα τη φημολογούμενη  υποβάθμιση ή την κατάργηση του Νοσοκομείου της Θήβας.

Για άλλη μια φορά το ραντεβού δεν κλείστηκε, ο χρόνος κυλά σε βάρος μας και ίσως αιφνιδιαστούμε δυσάρεστα από κάποιο υπό ψήφιση νομοσχέδιο που θα μας καταργεί.

Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής μεγάλες. Καμία ενημέρωση για την εξέλιξη του θέματος. Καμία πίεση για το μεγάλο αυτό ζήτημα. Καμία πρωτοβουλία.

Με αυτά τα δεδομένα τα περιθώρια αντιδράσεων που έχουμε είναι πλέον περιορισμένα και συγκεκριμένα.  Κάτω από τον συντονισμό φορέων της περιοχής μας (Ιατρικός Σύλλογος, Εργατικό Κέντρο, συνδικαλιστικοί, κοινωνικοί και πολιτιστικοί φορείς) να ξεκινήσουμε τον αγώνα μας που είναι μονόδρομος και δεν μπορεί παρά να έχει ένα μόνο αποτέλεσμα:

 -Την ενίσχυση των δομών υγείας της περιοχής μας σε εργαζόμενους και μέσα

-Την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών σε ζητήματα περίθαλψης

   Δεν είμαστε πολίτες Β΄ κατηγορίας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο