Τελευταία Νέα

Στην κόκκινη λίστα έβαλε και την Ελλάδα το Ισραήλ μετά από σύσταση του Υπουργείου Υγείας της Χώρας.

Μετά την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο Ισραήλ, η κυβέρνηση προσπαθεί να προστατεύσει την χώρα από πιθανά κρούσματα, που πιθανότατα έρχονται από το εξωτερικό. Τίθεται λοιπόν, απαγόρευση στους Ισραηλινούς πολίτες να επισκεφτούν την χώρα μας, εκτός αν λάβουν κάποια ειδική άδεια από την αρμόδια κυβερνητική επιτροπή.

Οι ταξιδιώτες έχουν προειδοποιηθεί πως αν επιστρέφουν από κάποια χώρα, που ανήκει στην κόκκινη λίστα, θα χρειαστεί να μπουν σε τουλάχιστον επταήμερη καραντίνα. Στις χώρες αυτές περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία και οι ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, το μέτρο θα ισχύει τόσο για τους εμβολιασμένους, αλλά και για όσους έχουν νοσήσει στο παρελθόν από κορωνοϊό.

Μέχρι στιγμής, στους Ισραηλινούς πολίτες επιτρέπεται να ταξιδεύουν στις πορτοκαλί χώρες, όμως πρέπει να μένουν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους για 14 ημέρες. Βέβαια, το διάστημα της καραντίνας μπορεί να μειωθεί σε 7 ημέρες, αν ο ταξιδιώτης κάνει δύο μοριακά τεστ και προκύψει αρνητικό αποτέλεσμα.

πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο