Τελευταία Νέα

Default Placeholder

Τα ταξίδια μας γίνονται πιο απολαυστικά, πιο άνετα, πιο πολυτελή, με περισσότερο στυλ, με τη νέα υπηρεσία που λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό στη Λιβαδειά, το Levadia Van. Πρόκειται για ένα luxury van, που μπορεί να εξυπηρετήσει από 1 έως 8 άτομα, με προορισμούς σε ολόκληρη κυριολεκτικά την Ελλάδα.

Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή του κοινού στον πρωτότυπο αυτό τρόπο μετακίνησης. Πρωτότυπο; “Η ιδέα ίσως να φαίνεται πρωτότυπη για τη Λιβαδειά, αλλά στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι ένας τρόπος μεταφοράς πολύ διαδεδομένος”, μας λέει ο κ. Σπύρος Γεραντώνης, γνωστός αυτοκινητιστής της πόλης και εκείνος που συνέλαβε και υλοποίησε την ιδέα. “Το όραμά μου πάει πίσω στο 2012. Θεωρώ ότι πλέον ωρίμασαν οι συνθήκες και έτσι ήδη προσφέρουμε απολαυστικά ταξίδια, ανταποκρινόμενοι, θέλω να πιστεύω με επάρκεια, στην ήδη πολύ μεγάλη ζήτηση των πολιτών”.

Το Levadia Van προσφέρει προσιτά επίπεδα τιμών, τα οποία είναι ευθέως ανταγωνιστικά, ακόμα και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.  Το απόλυτο πλεονέκτημά του είναι ότι η απόλαυση του ταξιδιού ξεκινά αμέσως με την επιβίβαση. Με την ευθύνη της οδήγησης στα χέρια του επαγγελματία οδηγού, η παρέα μπορεί να συζητήσει, να αστειευτεί, να χαλαρώσει, να επιλέξει τη μουσική της αρεσκείας της, ακόμα και να εργαστεί. Ολα αυτά που αποτελούν το θεμελιώδες υπόβαθρο μιας αξέχαστης ταξιδιωτικής εμπειρίας και που με μια λέξη το ονομάζουμε ξεγνοιασιά, μας προσφέρεται με την επιλογή του Levadia Van.  Αλλο κορυφαίο πλεονέκτημα για τους χρήστες των υπηρεσιών του Levadia Van είναι η ολική μίσθωση του οχήματος με τον οδηγό του. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να προσαρμόζουν τη διαδρομή στα μέτρα τους, να σχεδιάζουν και να ανασχεδιάζουν την πορεία και να επιλέγουν οι ίδιοι όποιες και όσες στάσεις θέλουν.

Εννοείται ότι ένας τέτοιος τρόπος μετακίνησης έχει και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως η πολυτέλεια, η ευελιξία, η καλή παρέα, το ελεύθερο ωράριο και το προσαρμόσιμο πρόγραμμα. Κι όλα αυτά στον υπερθετικό βαθμό, καθώς το Levadia Van είναι ένα όχημα τελευταίας τεχνολογίας που ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές, που θα κάνουν το ταξίδι σας μια μοναδική εμπειρία, άνετη, ασφαλή, αξέχαστη.

Με όλα αυτά τα κριτήρια πρέπει και η ανταπόκριση του κόσμου να είναι μεγάλη. Είναι; “Πραγματικά η ανταπόκριση των πολιτών είναι εντυπωσιακή. Ολοι, μα όλοι βρίσκουν την ιδέα εξαιρετική. Και όλοι είναι χαρούμενοι που υπάρχει πλέον στη Λιβαδειά το Levadia Van”, συμπληρώνει ο κ. Γεραντώνης.

Καθώς ήδη εμείς χαράζουμε νοερά ονειρεμένες εξορμήσεις με το Levadia Van, μας δίνει και την είδηση: “Αφού πρώτα σας πω ότι έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον για διοργάνωση ταξιδιών με το Levadia Van στο εξωτερικό, κάτι που συνιστά πρόκληση για μένα, θα έρθω στα αμέσως προσεχή σχέδιά μας. Από τον Σεπτέμβριο σκοπεύουμε να καθιερώσουμε σταθερό δρομολόγιο/εκδρομή Λιβαδειά-Θεσσαλονίκη και Λιβαδειά-Πάτρα κάθε 15νθήμερο. Δηλαδή θα αναχωρούμε Τετάρτη πρωί για τον προορισμό μας, θα διανυκτερεύουμε  και θα επιστρέφουμε την Πέμπτη το μεσημέρι, εναλλάξ, την μια εβδομάδα Θεσσαλονίκη και την επόμενη Πάτρα”. Μια πολύ παραγωγική και εξυπηρετική ιδέα για τους φοιτητές και ιδίως για τους γονείς τους που θα τους διευκολύνει η απευθείας οδική διασύνδεση με τις μεγάλες αυτές φοιτητουπόλεις. “Αυτή ακριβώς ήταν η έμπνευσή μας, καθώς τα παιδιά μας σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη”, μας λέει ο κ. Γεραντώνης. “Θέλουμε να προσφέρουμε στους γονείς τη δυνατότητα να επισκέπτονται τα παιδιά τους σε προσιτές μεν τιμές, χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες δε”.

Δεν τελειώνουν τα ταξίδια, λέει ο ποιητής. Θα υπερθεματίσουμε αυτονόητα και μάλιστα τώρα που μπορούμε να σχεδιάσουμε οι ίδιοι τον χάρτη των προορισμών που ονειρευτήκαμε, με καλή παρέα, με ασφάλεια, μέσα σε άψογες συνθήκες. Για άλλους έχει σημασία ο προορισμός. Για άλλους το ταξίδι. Οταν και τα δύο συνδυάζονται με την άνεση και την ασφάλεια, είναι το Levadia Van που ανάβει τις μηχανές του…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο