Τελευταία Νέα

Μέλος σπείρας που ενδέχεται να έχει διαπράξει δεκάδες κλοπές σε περιοχές της Βοιωτίας θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών έναν Έλληνα που ταυτοποιήθηκε, μέχρι στιγμής, για συμμετοχή σε τρεις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής οι οποίες όμως έγιναν σε βάθος δυόμισι ετών!
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, δρούσε από τις 8 Μαρτίου του 2019 ως τις 11 του περασμένου Φεβρουαρίου. Στο διάστημα αυτό, έκλεψαν ένα κινητό, μία τραπεζική κάρτα και διάφορα προσωπικά έγγραφα από ένα φορτηγό στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, χρήματα, έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό από ένα κατάστημα σε περιοχή της Θήβας και 7.000 μέτρα καλωδίων χαλκού αξίας 7.500 ευρώ από ένα φωτοβολταϊκό πάρκο στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας.

Επιπλέον, ο δράστης εμπλέκεται σε μια απόπειρα κλοπής από Ι.Χ. φορτηγό στις Ερυθρές Αττικής και σε άλλη μια απόπειρα κλοπής από κατάστημα περιοχής της Θήβας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί του και να εξιχνιαστούν και άλλες περιπτώσεις, καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν απίθανο να μην είχαν διαπράξει άλλες κλοπές σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο