Τελευταία Νέα

Σε κώμα βρίσκεται ένας 42χρονος άνδρας με σκλήρυνση κατά πλάκας δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό του με το AstraZeneca. «Βγήκαμε και είπαμε την περιπέτειά μας για να προστατευτούν και άλλοι άνθρωποι. Όλοι η οικογένεια είναι υπέρ των εμβολίων» σημείωσε η αδερφή του 42χρονου στο MEGA.

«Έχει φύγει ο άνθρωπος μας, δεν υπάρχει. Δεν είναι ακόμα κλινικά νεκρός» είπε σπαρακτικά.

Όπως περιέγραψε δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό του ο 42χρονος εμφάνισε σύνδρομο Γκιλαίν – Μπαρέ. «Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν από τη ασθένειά του» είπε. Μέχρι στιγμής οι γιατροί δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι για την παρενέργεια οφείλεται το εμβόλιο. «Είναι πολύ σοβαρό, δεν το έχουν επιβεβαιώσει» είπε.

«Είναι κρίμα, είναι κρίμα, για ανθρώπους που είχαν προβλήματα υγείας τόσο χρόνια. Για να προστατευθούν και οι ίδιοι και οι γύρω τους, εμβολιάστηκαν. Για κάποιους φιλάσθενους να μην ήταν όλα τα εμβόλια στην λίστα» σημείωσε η αδελφή του 42χρονου, τονίζοντας ότι ο 42χρονος είχε ενημερώσει για τα προβλήματα υγείας του τους γιατρούς στο Κέντρο Υγείας.

Από την πλευρά της, η Αθηνά Λινού, τόνισε πως δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για κανένα εμβόλιο όταν υπάρχει σκλήρυνση κατά πλάκας. «Μπορεί να είναι πάρα πολύ σπάνιο φαινόμενο […] Είναι σκληρό να χάνεις τον άνθρωπό σου στην προσπάθεια να τον βοηθήσεις».

Πηγή: aftodikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο