Τελευταία Νέα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δέχθηκε επίθεση  με μαχαίρι από τον γιο της,σύμφωνα με όσα μεταδίδει ρεπορτάζ του τοπικού μέσου lamiareport.gr.

Όπως καταγράφεται, οι γείτονες άκουσαν τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και κάλεσαν την αστυνομία. Το περιστατικό σημειώθηκε σε κοινότητα της Βοιωτίας. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι βρήκαν την 87χρονη γυναίκα μέσα στα αίματα. Ο 65χρονος γιος της φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.  Η γυναίκα παρόλο που έφερε τραύματα από μαχαίρι σε μέρη του σώματός της, είχε τις αισθήσεις της και είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της είναι αυτός που της επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί αφού πέρασαν χειροπέδες στον 65χρονο, κάλεσαν ασθενοφόρο για να παραλάβει την ηλικιωμένη, η οποία διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 65χρονος γιος της θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θήβας.με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της μητέρας του.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο