Τελευταία Νέα

Χαμός έγινε στο νοσοκομείο Σερρών με κόρη ασθενούς που τραβούσε βίντεο. Όπως κατήγγειλε η ίδια στο epiloges.tv, όλα άρχισαν όταν διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση νοσηλείας του πατέρα της και ζητούσε, όπως λέει, να του αλλάξουν τα σεντόνια, καθώς κοιμόταν σε μουσκεμένη επιφάνεια. Επειδή οι απαντήσεις κάποιων από το νοσηλευτικό προσωπικό, όπως ισχυρίζεται η ίδια, ήταν σε έντονο και προσβλητικό ύφος, η κατάσταση ξέφυγε και άρχισε να καταγράφει τις εικόνες του δωματίου όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της. Άμεσα την πλησίασαν σεκιουριτάδες από την ασφάλεια του Νοσοκομείου και της ζήτησαν να φύγει, πράγμα που όπως λέει αρνήθηκε να κάνει οπότε κλήθηκε η αστυνομία.

 

Η απάντηση του διοικητή του νοσοκομείου

Τη δική του απάντηση για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο την Τρίτη έδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Φαρμάκης. Αφού ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον άρρωστο πατέρα της, ανέφερε ότι πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, τον ειδοποίησε η εφημερεύουσα, ότι η συγγενής ασθενούς χρησιμοποιώντας το κινητό της τηλέφωνο καταγράφει σε βίντεο, εικόνες από τον χώρο του δωματίου του νοσοκομείου καθώς και από τον χώρο υποδοχής.

Όταν έφτασε συνάντησε τη συγκεκριμένη κυρία και της ζήτησε να μην φύγει καθώς έχει καλέσει την Αστυνομία αλλά και να διαγράψει το βίντεο καθώς αυτό απαγορεύεται. Τελικά αποφάσισαν να πάνε μαζί στην Αστυνομία. Ο κ Φαρμάκης ανέφερε ότι το νοσοκομείο δεν προχώρησε ούτε θα προχωρήσει στην υποβολή μήνυσης με προϋπόθεση να μην κοινοποιηθούν τα επίμαχα βίντεο. Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες, για τη φροντίδα του πατέρα της ο κ. Φαρμάκης την κάλεσε να υποβάλει τα παράπονα της στο γραφείο του πολίτη να καταθέσει εγγράφως όσα έχουν γίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο