Τελευταία Νέα

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου και τη Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου, στο κτήριο του ΚΗΦΗ (πλησίον Σιδηροδρομικού Σταθμού Θήβας) σε συνολικά 670 οικογένειες που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για την ημέρα και ώρα προσέλευσής τους, προς αποφυγήν συνωστισμού και στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ, αστυνομική ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Σε περίπτωση που για σοβαρούς λόγους οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειάς τους δεν μπορούν να προσέλθουν, η παραλαβή των τροφίμων μπορεί να γίνει από τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση (δεν απαιτείται γνήσιο υπογραφής).

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν νωπά προϊόντα (κρέας, κοτόπουλο και τυροκομικά), λαχανικά και ξηρά προϊόντα (ζυμαρικά, μέλι, γάλα κ.λπ), ενώ θα πρέπει να φροντίσουν για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας, με μάσκα, γάντια κ.λπ., τα οποία και η Κοινωνική Υπηρεσία θα διαθέτει στο χώρο  μαζί με αντισηπτικά και στυλό μίας χρήσης.

Περισσότερες πληροφορίες από την Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλέφωνα 2262350603 και  604.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο