Τελευταία Νέα

Απαλλάσσονται από τα Τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού κατά 30%, για το 2021, οι δημότες και τα νοικοκυριά που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρία άνω του 67%, μακροχρόνια άνεργοι, άποροι), σύμφωνα με την εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Ειδικό Τιμολόγιο Ευπαθών Ομάδων περιγράφεται και στην απόφαση για τη μη αναπροσαρμογή των Τελών Υδρευσης, που διαμορφώνονται ως εξής:

  • Πλήρη απαλλαγή του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης έως 200 κυβικά στις πολύτεκνες οικογένειες και 200 κυβικά στις τρίτεκνες που εμφανίζουν ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 15.000 €. Το πάγιο παραμένει ως έχει.
  • Πλήρη απαλλαγή του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης έως 200 κυβικά σε οικογένειες που έχουν άτομα με αναπηρία πάνω από 67% και εμφανίζουν ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 15.000 €. Το πάγιο παραμένει ως έχει.
  • Πλήρη απαλλαγή του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης έως 200 κυβικά σε μονογονεϊκές οικογένειες που  εμφανίζουν ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 10.000 ευρώ. Το πάγιο παραμένει ως έχει.
  • Μείωση σε ποσοστό 50% του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης έως 200 κυβικά σε όσες οικογένειες είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Το πάγιο παραμένει ως έχει.
  • Μείωση σε ποσοστό 50% του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης έως 100 κυβικά σε μακροχρόνια ανέργους. Το πάγιο παραμένει ως έχει.
  • Πλήρη απαλλαγή του ποσού της κατανάλωσης στα τέλη ύδρευσης έως 100 κυβικά σε άτομα που   χαρακτηρίζονται άπορα βάσει κριτηρίων και σχετικών αποδεικτικών στοιχείων. Το πάγιο παραμένει ως έχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο