Τελευταία Νέα

Πλήρης ήταν η συμμόρφωση των πολιτών στα νέα μέτρα με την υποχρεωτική χρήση μάσκας. Το ρεπορτάζ του viotiaplus.gr σήμερα στην αγορά της Λιβαδειάς περιελάμβανε μια μεγάλη βόλτα σε μια ευρεία γκάμα καταστημάτων, δημοσίων υπηρεσιών και τραπεζών.

Η εικόνα ήταν πανομοιότυπη με ελάχιστες εξαιρέσεις. Στα γραφεία της Cosmote οι πολίτες που είχαν προσέλθει για να διεκπεραιώσουν υποθέσεις τους περίμεναν υπομονετικά έξω από το κατάστημα σε συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών, αλλά όλοι με τις μάσκες τους. Οι μάσκες ήταν το χαρακτηριστικό και σε γνωστό μεγάλο σούπερ μάρκετ της πόλης, όπου τόσο οι υπάλληλοι όσο και οι πελάτες τηρούσαν κατά γράμμα τις οδηγίες που ισχύουν μετά τη νέα έξαρση του κορωνοϊού και την εμφάνισή του στην περιοχή μας.  Αψογη από την άποψη της τήρησης των κανόνων ήταν και η κατάσταση στον Δήμο Λεβαδέων, όπως και σε καταστήματα τροφίμων που το viotiaplus.gr επισκέφτηκε επί τούτω. Η ίδια εικόνα παρατηρήθηκε και στα γραφεία της ΔΕΗ, στους φούρνους της πόλης και στα φαρμακεία.

Οι καταστηματάρχες με τους οποίους συνομίλησε το viotiaplus.gr φορούσαν όλοι τους μάσκες και ανέδειξαν την εξαιρετικά διαφωτιστική παρατήρηση ότι εκτός από τη χρήση μάσκας οι πολίτες τηρούσαν οικειοθελώς το μέτρο της κοινωνικής απόστασης καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις έμπαιναν ένας ένας στα καταστήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο