Τελευταία Νέα

 

Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων άλλαξε την απαρχαιωμένη  μορφή των λογαριασμών ύδρευσης κάνοντάς τους πιο σύγχρονους και με περισσότερες χρηστικές πληροφορίες για τους καταναλωτές. Οι λογαριασμοί με τη νέα τους μορφή βρίσκονται ήδη στα χέρια των κατοίκων της Δ.Ε. Αλιάρτου, φυσικά με το ισχύον παλαιό τιμολόγιο, δεδομένου πως η αναπροσαρμογή θα ισχύσει από το επόμενο έτος.

Στο σχεδιασμό της νέας μορφής των εντύπων του λογαριασμού «ξέφυγε» ένα μικρό λάθος, το οποίο δεν αλλάζει επί της ουσίας κάτι, αλλά σίγουρα δε θα έπρεπε να υπάρχει. Το λάθος αφορά την περίοδο κατανάλωσης που αντί του ορθού «από 01-01-2019 έως 31-12-2019» αναφέρει «από 01-01-2020 έως 31-12-2020». Με τους άλλους κωδικούς αριθμούς που αναγράφονται στο έντυπο του λογαριασμού, οι οποίοι είναι προσωπικοί για τον κάθε καταναλωτή, το σύστημα διαβάζει τη σωστή καταναλωτική περίοδο, οπότε δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την σωστή καταχώρηση του ποσού που θα πληρωθεί, είτε στο ταμείο του Δήμου, είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Ωστόσο, ο Δήμος ζητά από τους κατοίκους της Ε. Αλιάρτου μια μεγάλη συγνώμη για το μικρό λάθος, υπενθυμίζοντας πως «ουδείς αλάνθαστος» ή ότι την εμπειρία την αποκτούμε κυρίως από τα λάθη μας. Οι πληροφορίες πάντως που αναφέρονται στο νέο  έντυπο του λογαριασμού είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για όλους και αξίζει να διαβαστούν σχολαστικά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο