Τελευταία Νέα

Υπάρχει κάτι γοητευτικό κάτω από τον ίσκιο του Παρνασσού, εκεί που ο αέρας γίνεται πιο διάφανος, η ατμόσφαιρα πιο νοσταλγική και το καθαρό φως του καλοκαιριού αναδεικνύει τη συμφωνία τόσων και τόσων χρωμάτων και λουλουδιών ζωντανεύοντας τους μύθους που πλανιούνται ανά τους αιώνες στο τοπίο.

Μέσα σε αυτή την αρμονική φυσική ομορφιά, στρίβοντας αριστερά λίγο μετά την Κάτω Τιθορέα, ένας μικρός φιλόξενος χωματόδρομος που κόβει μια φέτα σύγχρονου πολιτισμού μες στην αρχέγονη σοφή διάταξη του βουνού και του κάμπου, οδηγεί στις εγκαταστάσεις της Πρότυπης Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων POLATSIDIS CARΕ.

Πρόκειται για ένα καλαίσθητο συγκρότημα σε μια όχι μόνο ειδυλλιακή αλλά και εργονομικά διαμορφωμένη τοποθεσία, που συνδυάζει την παραδοσιακή μορφή με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τις πολυτελείς ανέσεις για τους φιλοξενούμενούς του.

Είναι εντυπωσιακό ότι με την πρώτη διάβαση της εισόδου η αίσθηση οικογενειακής θαλπωρής είναι κυρίαρχη και έντονα διακριτή ακόμα και στον επισκέπτη, ενώ η ευγένεια και η άψογη εξυπηρέτηση του εξειδικευμένου προσωπικού δίνει στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών την προστιθέμενη αξία μιας ιδεατής τελειότητας. Είναι αυτή ακριβώς η φιλοσοφία το συγκριτικό πλεονέκτημα της POLATSIDIS CARΕ και ο αναγκαίος αλλά και ικανός όρος για να εμπιστευτούμε τους καταδικούς μας ανθρώπους στην φροντίδα έμπειρων και καταξιωμένων επαγγελματιών.

Φυσικά είναι γνωστό ότι δεν αρκούν οι καλύτερες των προθέσεων, που αναμφιβόλως εδώ υπάρχουν, γι’ αυτό και η POLATSIDIS CARΕ έχει διασφαλίσει την υποδομή και όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που επικουρούν τη μεγάλη προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών -βιοτικών, πνευματικών, συναισθηματικών- για τους πιο αγαπημένους μας. Υπάρχει ασφαλώς  συνεχής ιατρική φροντίδα από ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό ενώ το ξηρό κλίμα της περιοχής συντελεί στην ευεξία των φιλοξενουμένων σε ένα πλέγμα ασφάλειας και προστασίας.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι πολυτελείς, αλλά διακριτικά πολυτελείς, ευρύχωροι και λειτουργικοί. Στην τραπεζαρία οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το γεύμα τους σε τραπέζια 4 ατόμων, που παραπέμπει σ’ ένα καθαρά οικογενειακό σχήμα. Η σάλα, πεντακάθαρη και σοφά διαρρυθμισμένη, αναδεικνύει χώρους που με τη σειρά τους αναδεικνύουν παρέες, συμβάλλουν στη σύσφιγξη σχέσεων και στη δημιουργία κοινών ενδιαφερόντων μέσα από την άνεση που προσφέρει η ευχάριστη ατμόσφαιρα, το όμορφο περιβάλλον, η σταθερή προβλεπτικότητα του προσωπικού. Οι κοιτώνες, ευάεροι και ευήλιοι, αποτελούν με την ευρυχωρία τους έναν ιδανικό  προσωπικό χώρο ξεκούρασης, καθώς έχει ληφθεί μέριμνα για μεγάλες κλίνες, ξεκούραστο φωτισμό, όμορφο διάκοσμο και μπαλκόνια προσανατολισμένα στην απαράμιλλη θέα του Παρνασσού.

Η δυνατότητα φιλοξενίας επισκέπτη είναι μια ακόμα ενδιαφέρουσα πρόβλεψη της διεύθυνσης που συμβάλλει στη διαρκή επαφή ανάμεσα στους φιλοξενούμενους και τους συγγενείς τους πράγμα που ενισχύει τη θετική διάθεση όπως άλλωστε  και τα προγράμματα απασχόλησης σε αγροτικές εργασίες που που ενδυναμώνουν το αίσθημα  συμμετοχής που προάγει την καλή ψυχολογία όπως και η αδιαμεσολάβητη επαφή με τη μητέρα φύση

Όσο για τα νεόδμητα λουτρά της POLATSIDIS CARΕ  η λαϊκή ρήση “ντρέπεσαι να πατήσεις” αποδίδει απόλυτα το πνεύμα και τη στόχευση της επιχείρησης που εδράζεται στο τρίπτυχο διαρκής καθαριότητα / σχολαστική απολύμανση, ειδική μέριμνα για ασφαλή χρήση και προσεγμένο σχεδιασμό για την διευκόλυνση των ατόμων τρίτης ηλικίας.

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων POLATSIDIS CARΕ έχουν συναρμοστεί  ισόρροπα η φυσική ομορφιά, η άρτια κτηριακή υποδομή, η επιστημονική κατάρτιση και κυρίως η αγάπη και η διάθεση προσφοράς, για να οικοδομηθεί η βάση της εμπιστοσύνης που θα κάνει τη φιλοξενία των ανθρώπων μας μια ευχάριστη καθημερινότητα, προσωπική, ζεστή και δημιουργική.

INFO

Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Polatsidis Care

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο