Τελευταία Νέα

Θετικό στον κορωνοϊό εντοπίστηκε σήμερα ένα μέλος πληρώματος του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μπήκαν σε καραντίνα ακόμη 20 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος του ΕΚΑΒ εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετικός. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο υπάλληλος δεν είχε διακομίσει πρόσφατα περιστατικό με Covid 19 και όπως ανέφερε στο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που έκανε την διαδικασία της ιχνηλάτησης δεν είχε αντιμετωπίσει περιστατικό κορωνοϊού τις τελευταίες 18 ημέρες.

Όμως όπως ανέφερε στα στελέχη του ΕΟΔΥ, τις τελευταίες ημέρες ήρθε σε επαφή με στελέχη των διοικητικών υπηρεσιών του ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα τουλάχιστον 20 εργαζόμενοι να μπουν σε καραντίνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να μεταβεί στις οικίες τους για να τους υποβάλλει στο σχετικό τεστ.
UPD 10.30:Aναστάτωση επικρατεί απο το πρωί στο ΕΚΑΒ, καθώς έπειτα από εργαστηριακό έλεγχο βρέθηκε ότι δύο μέλη πληρώματος ασθενοφόρων είναι θετικά στον κορονοϊό.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το πρωί της Τετάρτης βγήκαν τα εργαστηριακά αποτελέσματα για τους δύο εργαζόμενους στα ασθενοφόρα τα οποία ήταν θετικά. Ένα εκ των δύο είχε παρουσιάσει λίγα 24ωρα πριν πυρετό για δύο ημέρες, ενώ ο δεύτερος εργαζόμενος είναι ασυμπτωματικός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο