Τελευταία Νέα

«Ανήκω σε αυτούς που θα πήγαιναν στην εκκλησία αλλά θα πρότεινα σε άτομα άνω των 65 ετών που έχουν καρδιοπάθειες, πνευμονοπάθειες, διαβήτη, προβλήματα με τα νεφρά ή σε ανοσοκαταστολή, μέχρι να εξελιχθεί η ιστορία και να μην έχει γίνει διασπορά κρουσμάτων, να παρακολουθούν τη θεία λειτουργία από το σπίτι τους από την τηλεόραση», δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή «Τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο η καθηγήτρια λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ελένη Γιαμαρέλλου.

Στην ερώτηση αν θα κοινωνούσε στην περίπτωση που στη θεία κοινωνία ο προηγούμενος πιστός είναι προσβεβλημένος από τον κορονοϊό, η κ. Γιαμαρέλλου απάντησε ότι «θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω, όταν συμμετέχω σε ένα τέτοιο μεγάλο μυστήριο. Σας λέω αυτό που θα κάνω για τον εαυτό μου και το πιστεύω για όλους».

Πηγή: enikos.gr

One thought on “Η δήλωση της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου για τον κορονοϊό και τη Θεία Κοινωνία που θα συζητηθεί

  1. Ο/Η Γιώργος Αγγελάκης λέει:

    Αγαπητέ κ. Λάμπρου πράγματι η δήλωση της κας Γιαμαρέλου έχει κάνει πολύ θόρυβο. Μακάρι να μην είναι ο θόρυβος μιας κανονιάς που ρίχτηκε σε αφελείς πιστούς από την γηραιά κα Γιαμαρέλου.
    Όμως μετά από μιά τέτοια δήλωση από ένα τόσο βαρύγδουπο όνομα, θεωρώ επιβεβλημένη την θέση της συντεταγμένης πολιτείας. Τα όποια συγνώμη κατόπιν εορτής δεν έχουν σε αυτές τις περιπτώσεις αξία. Αναφορικά με την δήλωση Μόσιαλου ότι ΄΄Δεν υπάρχουν μελέτες για μετάδοση λοιμώξεων με τη Θεία Κοινωνία΄΄ εγώ σε μια δεύτερη ανάγνωση βλέπω ότι δεν θα τολμούσε κανείς να κάνει μελέτη πάνω σε αυτό το θένα για προφανείς νομίζω λόγους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο