Τελευταία Νέα

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφθηκαν την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Λάμπρο Παπαλάμπρο.

Κατά τη συνάντηση ενημέρωσαν τον κ. Ταγκαλέγκα σχετικά με τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν για τη βελτίωση της κτηριακής υποδομής του σχολείου και πιο συγκεκριμένα την τοποθέτηση ελαστοσυνθετικού τάπητα στα γήπεδα βόλεϋ και μπάσκετ, την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου και τη διενέργεια αυτοψίας για την ανακαίνιση των τουαλετών.  Επίσης, έθεσαν την ανάγκη κατασκευής πεζοδρομίου και την τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη για την ασφάλεια των μαθητών.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων τους διαβεβαίωσε ότι οι Υπηρεσίες θα προχωρήσουν άμεσα σε αυτοψία ώστε να προγραμματιστούν οι εργασίες για τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών του σχολείου, ενώ συμφώνησαν για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο της μαθητικής κοινότητας όσο και των πολιτών σε θέματα αιμοδοσίας και δωρεάς μυελού των οστών.

Την ίδια μέρα ο Δήμαρχος συναντήθηκε και με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς που συνοδεύονταν από την προϊσταμένη του σχολείου κ. Αναστασία Δημοπούλου.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Νηπιαγωγείου αναφέρθηκαν στις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν τόσο στις κτηριακές υποδομές του σχολείου όσο και στον περιβάλλοντα χώρο. Συγκεκριμένα ζήτησαν την τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στην ράμπα ΑμεΑ, τη συντήρηση των καθισμάτων στον αύλειο χώρο, την τοποθέτηση προβολέα για τον καλύτερο φωτισμό του κτηρίου, την αντικατάσταση των υπαίθριων παιχνιδιών και τον καθαρισμό όμορου οικοπέδου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων υποσχέθηκε ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα επισκεφθούν το Νηπιαγωγείο για λεπτομερέστερη καταγραφή των θεμάτων, έτσι ώστε να προγραμματιστούν οι εργασίες για την ικανοποίηση των αιτημάτων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο