Τελευταία Νέα

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου καταγράφηκε νέα διάρρηξη στην Αράχωβα. Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε γνωστό κατάστημα χιονοδρομικών ειδών, που βρίσκεται στην κεντρική οδό της τουριστικής κωμόπολης, και αφαίρεσαν ό,τι μπορούσε να αφαιρεθεί.

Το φαινόμενο των κλοπών σε κεντρικά καταστήματα στην Αράχωβα έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας. Οι αρχές έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες, το οποίο όμως δεν φαίνεται να επαρκεί ούτε και τα άλλα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί αρκούν για να οδηγήσουν στην εξάρθρωση των κλεφτών.

Οπως μεταδίδει το e-hani.blogspot.com (απ’ όπου και η φωτογραφία της τελευταίας “επιχείρησης”), η χθεσινή κλοπή είναι η τρίτη σε σειρά, καθώς είχαν προηγηθεί η διάρρηξη κάβας και καταστήματος ρούχων, με τους ιδιοκτήτες των λεηλατημένων καταστημάτων να αντιμετωπίζουν ακόμα και προβλήματα εύρυθμης λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.

Η ανησυχία μεταξύ των κατοίκων και της επιχειρηματικής κοινότητας είναι μεγάλη, καθώς αν δεν υπάρξει αποτελεσματική αντιμετώπιση, θεωρείται θέμα χρόνου ένα νέο χτύπημα.

One thought on “Κλοπή στην Αράχωβα

  1. Ο/Η Aggeliki λέει:

    Τελικά επειδή σαν λαός είμαστε κουτοπόνηροι και μη εμπιστοσύνης , μπορεί οι κλέφτες να ειναι και Έλληνες που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από λάθρο η Αλβανικα κακοποιά στοιχεία !!! Έχουμε πια χάσει κάθε ελεγχο στην πατρίδα ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο