Τελευταία Νέα

Σειρά συναντήσεων είχε την Τρίτη που προηγήθηκε ο δήμαρχος Λεβαδέων με φορείς και συλλόγους. Συγκεκριμένα:

-Με το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Παροριτών  «Άγιοι Θεόδωροι», με την παρουσία και του αντιδημάρχου των Δημοτικών Κοινοτήτων Μιχάλη Σαγιάννη. Συζητήθηκε η ανάγκη στέγασης του Συλλόγου και ζητήθηκε η παραχώρηση του παλιού Δημοτικού σχολείου στο Παρόρι, ούτως ώστε να λειτουργήσει ως πολυχώρος δραστηριοτήτων για τα παιδιά, αλλά και για τις εκδηλώσεις τους. Παράλληλα έθεσαν το πρόβλημα της έλλειψης ιερέα στην Κοινότητα, αλλά και θέματα σχετικά με τις θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε για τη συνεργασία, την επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας για το θέμα του ιερέα και ακόμη πρότεινε  να εξετάσουν το ενδεχόμενο η φοίτηση των παιδιών στην Α’βάθμια και Β’βάθμια εκπαίδευση να πραγματοποιείται σε σχολεία της Κοινότητας Δαύλειας, η οποία βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Λεβαδέων.

-Με εκπροσώπους του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Βοιωτίας, με την παρουσία και του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Δήμου. Ο δήμαρχος συζήτησε με τους απόστρατους θέματα που αφορούν στην ευταξία της πόλης, όπως η παράνομη κατάληψη οδοστρωμάτων, η κατάληψη μεγάλου μέρους κοινόχρηστων χώρων από τραπεζοκαθίσματα, καθώς για τη βελτίωση της κυκλοφοριακής τάξης στην πόλη, σημειώνοντας ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα προχωρήσουν στην εφαρμογή των διατάξεων που αφορούν στην κατάληψη κοινόχρηστων χώρων και οδοστρωμάτων, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.

-Με μέλη της Κοιν.Σ.Επ. «9 Μούσες», που τον ενημέρωσαν για τη  δράση τους, τις προσπάθειές τους για την αύξηση της ποικιλίας των προϊόντων που παράγουν και τους στόχους τους που είναι η ανάπτυξη, η συμμετοχή σε εκθέσεις και η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων στους επισκέπτες της πόλης, για την οποία ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου.

Τέλος, ο κ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε και με εκπροσώπους του Λυκείου Ελληνίδων που τον ενημέρωσαν για τις δράσεις τους και για τον προγραμματισμό μελλοντικών εκδηλώσεών τους.

Ο δήμαρχος Λεβαδέων, αφού ενημερώθηκε για τα θέματα που ετέθησαν από την Κοιν.Σ.Επ. και το Λύκειο Ελληνίδων, υποσχέθηκε να συμβάλει στην επίλυσή τους στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του αλλά και από προσωπικό ενδιαφέρον.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο