Τελευταία Νέα

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο Αλιάρτου, ο Δήμος βράβευσε τους πρωτοετείς φοιτητές που αποφοίτησαν από τα σχολεία του το περασμένο σχολικό έτος. Τιμητικό έπαινο έλαβαν φέτος πενήντα δύο  επιτυχόντες μαθητές, οι οποίοι ήταν πλαισιωμένοι από τις οικογένειες, τους φίλους και τους καθηγητές τους, αλλά και από πολυάριθμους εκπροσώπους φορέων και μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν επίσης η δομή «Κέντρο Υγείας Αλιάρτου» για την συνεισφορά στην τοπική κοινωνία, έξι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιάρτου, όπου διακρίθηκαν στην 8η Παγκόσμια Biennale Παιδικής Ζωγραφικής, συμμετέχοντες στον 37ο Μαραθώνιο Δρόμο 2019 και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, Γεώργιος Ντασιώτης, αναφέρθηκε στην αξία της εκπαίδευσης και των σπουδών, που τις χαρακτήρισε «…μονόδρομο και για τους ίδιους, αλλά και για την πατρίδα», κατέληξε λέγοντας «…Σας εύχομαι καλή χρόνια με υγεία και Προκοπή. Η σημερινή μέρα είναι για μένα σπουδαία. Με το κύρος του θεσμού που εσείς οι δημότες  μου αναθέσατε να εκπροσωπώ αποδίδω οφειλόμενες ΤΙΜΕΣ σε ανθρώπους που αγωνίζονται. Είναι ότι πιο σπουδαίο μπορώ να κάνω…» και απευθυνόμενος στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς ανέφερε ότι «Τα παιδιά δεν είναι δοχείο να τα γεμίσεις, είναι σπίρτο και φωτιά να τα ανάψεις».

Ακολούθησε η απονομή των τιμητικών επαίνων και αναμνηστικών δώρων.

sdr

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για ένατη συνεχή χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο