Τελευταία Νέα

Αναπόσπαστο κομμάτι των γιορτών, οι αγορές για τους πιο φιλοσοφημένους είναι ένα είδος αυτοτροφοδοτούμενης αντίδρασης της οποίας κανείς δεν γνωρίζει την αφετηρία: είναι η αισιόδοξη ατμόσφαιρα που δημιουργεί την ανάγκη για αυξημένη κατανάλωση ή οι γιορτινές αγορές που δημιουργούν την ευχάριστη ατμόσφαιρα των ημερών; Σε όλες τις περιπτώσεις κι αφού δεχτούμε ως δεδομένο ότι η βόλτα στα μαγαζιά είναι και υποχρεωτική αλλά και αγχολυτική, συναφές είναι το θέμα της επιλογής ανάμεσα στις προτάσεις που κατακλύζουν τους καταναλωτές αυτές τις μέρες. Τα κριτήρια είναι αυστηρά, η αισθητική και η ποιότητα κατέχουν δίκαια την κορυφή, αλλά όπως όλοι καλά γνωρίζουμε μεγάλο ρόλο στις επιλογές διαδραματίζουν και οι προσιτές τιμές.

Απέναντι από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Λιβαδειάς το κατάστημα αξεσουάρ VIVIAN’S WORLD αποτελεί μια  νέα αλλά ήδη καθιερωμένη πρόταση στην αγορά της πόλης. Οι επιλογές είναι καλαίσθητες, οι συμβουλές της Βίβιαν και των κοριτσιών του μαγαζιού μπορεί να δείξουν μια διέξοδο στο ακανθώδες ζήτημα των δώρων, ενώ ασφαλώς υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από εκείνες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη σε λογικές τιμές.

Η ηλεκτρονική επανάσταση επιβάλλει την πλήρη ενημέρωση, η ανανέωση του εξοπλισμού μας είναι must και η εξυπηρέτηση του προσωπικού παροιμιώδης στο Gadget Ηouse στο κέντρο της Λιβαδειάς. Εδώ θα βρούμε όλα τα τελευταία hot gadget, οτιδήποτε αφορά τα smartphones -και τα ίδια τα smartphones βέβαια- και όλα όσα ένας άνθρωπος της εποχής αναζητεί ώστε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας. Κι εδώ οι τιμές είναι οι καλύτερες και οι επιλογές ατελείωτες.

Το γιορτινό τραπέζι αποτελεί έναν ευχάριστο μεν πονοκέφαλο δε. Ολοι θέλουν το αγνό, το παραδοσιακό, το ποιοτικό χωρίς εκπτώσεις στη γεύση και ασφαλώς χωρίς να ξοδευτούν. Από τη άποψη αυτή για τα γαλακτοκομικά του γιορτινού τραπεζιού μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι το κατάστημα του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βοιωτίας στη Λιβαδειά. Ολα τα τυριά και άλλα που ίσως δεν έχετε δοκιμάσει, γιαούρτι αλλά και παραδοσιακά προϊόντα της βοιωτικής γης μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο παραδοσιακό τραπέζι του ρεβεγιόν – να προσθέσουν γεύση, ποιότητα και θρεπτική αξία.

Και μια που πιάσαμε το γιορτινό τραπέζι, φυσικά δεν νοούνται γιορτές χωρίς αλκοόλ. Το κρασί, το τσίπουρο, τα άλλα παραδοσιακά πνεύματα αλλά και κάθε είδος ποτού, συνηθισμένου ή εξεζητημένου, μπορείτε να προμηθευτείτε από τον εξαιρετικό χώρο της Κάβας Οινοπηγή στη Λιβαδειά. Δημιουργημένη από ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν τη δουλειά τους, η Οινοπηγή μπορεί να δώσει λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των καταπληκτικών συνθέσεων καλαθιών/δώρων που θα φέρουν την προσωπική σας σφραγίδα και θα εντυπωσιάσουν εκείνους που πρέπει να εντυπωσιάσετε.

Φυσικά η αγορά της Λιβαδειάς είναι γεμάτη από αξιόλογες προτάσεις αγοράς. Αλλά γι’ αυτές θα μιλήσουμε στην επόμενη βόλτα μας.

 

 

One thought on “Χριστούγεννα στη Λιβαδειά: Βόλτα στην αγορά #1

  1. Ο/Η Joanna Aneta λέει:

    Με χαρά θα σας περιμένουμε και από την αγορά της Πεσόντων Μαχητών η αλλιώς Δημάρχου Ανδρεαδακη ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο