Τελευταία Νέα

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του  ΓΕΛ Διστόμου,  την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, ανακηρυγμένη ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, πρόγραμμα συνεκπαίδευσης με το ΕΕΕΕΚ  Λιβαδειάς. Οι μαθητές/τριες  των δύο σχολείων ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Διστόμου, συμμετείχαν από κοινού σε αθλητικές  δραστηριότητες, διδάχθηκαν μαθηματικά στον διαδραστικό πίνακα  και υλοποίησαν πρόγραμμα φιλαναγνωσίας  στη βιβλιοθήκη του σχολείου.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της  Α΄ φάσης του προγράμματος συνεκπαίδευσης, αναμένεται την άνοιξη του 2020 η ανταπόδοση της επίσκεψης του ΓΕΛ Διστόμου στο ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς.

Η ευόδωση του στόχου της συνεκπαίδευσης των δύο σχολείων πέρα από τη γόνιμη συνεργασία μαθητών, καθηγητών και διευθυντών των δύο σχολείων, οφείλεται και στην αρωγή που προσέφεραν με τις χορηγίες τους η εταιρεία  ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ,  η οποία ανέλαβε τη   δωρεάν μετακίνηση  μαθητών / εκπαιδευτικών του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς στο Δίστομο και τα καταστήματα  Διστόμου, το  Σούπερ Μάρκετ ΤΖΙΤΖΩΚΟΣ,  τα αρτοποιεία  ΠΙΤΣΟΣ  και ΜΑΤΙΝΑ που προσέφεραν  εξαιρετικά εδέσματα στους μαθητές.

Το Μπάρλειο ΓΕΛ Διστόμου και η διευθύντριά του Ελένη Κορέλη, σε ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα,  ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του προγράμματος που θεμελίωσε δεσμούς φιλίας και  προώθησε το εκπαιδευτικό έργο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο