Τελευταία Νέα

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του βοιωτικού κόσμου στα εγκαίνια της Κάβας Οινοπηγή που έγιναν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στη Λιβαδειά. Οι φίλοι του καταστήματος διατήρησαν όλο το βράδυ ένα αδιάπτωτο κέφι με τη βοήθεια ασφαλώς των θαυμάσιων ποτών και του νόστιμου μπουφέ που παρατέθηκε από τους ιδιοκτήτες. Οι συζητήσεις πολλές και επικεντρωμένες στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της Οινοπηγής. Σχολιάστηκαν θετικά η διακόσμηση, η ποικιλία των πνευμάτων, η απροσποίητη εξυπηρέτηση και η θερμή φιλοξενία. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για τον -παραγωγής Οινοπηγής- οίνο με την εμπνευσμένη ονομασία Τροφώνιος Χρησμός.

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε φυσικά φροντίσει η βραδιά να πλαισιωθεί με καλή μουσική και το event εξελίχθηκε σε μια υψηλής ποιότητας βραδιάς με πολλά χαμόγελα και χαρούμενη διάθεση. Αλλωστε όπως έχουμε και άλλοτε γράψει η Οινοπηγή δεν είναι μια απλή κάβα ποτών αλλά επιχειρεί να γίνει ο γεωμετρικός τόπος όπου συναντιούνται το ποιοτικό αλκοόλ με την υψηλή γαστρονομία. Κι όλα αυτά μέσα από τους ανθρώπους γνώστες που συνέλαβαν και πραγματώνουν την ιδέα με εξαιρετικά αποτελέσματα στη μορφή και στο περιεχόμενο.

Η συνταγή της Οινοπηγής συμπυκνώνει την καλαισθησία, την ποιότητα, τον επαγγελματισμό, τη ευρεία γκάμα επιλογών αλλά κυρίως τη δοτικότητα των ανθρώπων της -του Giannis Kastritis, της Pagwna Micha και της Ioanna Vasilakaki-που αγαπούν τη δουλειά τους. Μια τέτοια συνταγή δεν μπορεί παρά να πετύχει!

INFO

ΚΑΒΑ «ΟΙΝΟΠΗΓΗ»
Σοφοκλέους 56, Λιβαδειά
Τηλέφωνο 22610 29752, κινητό 6985 082310

Δείτε το φωτορεπορτάζ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο