Τελευταία Νέα

Το διεθνές φεστιβάλ ΣΦΙΓΓΑ παρουσιάζει την έκθεση «Εξω Πόρτα», που αποτελεί προπομπό του φεστιβάλ 2020 “Αντιγόνη – Ορια και σύνορα”,  μια δημιουργική παραγωγή του  1ου ΣΔΕ Ελεώνα Θηβών με την επιμέλεια διδακτικού προσωπικού της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας. Πρόκειται για μια προσπάθεια απλών ανθρώπων – γυναικών σε συνθήκες εγκλεισμού και στέρησης να ανακαλύψουν ένα παράθυρο έκφρασης και αποκάλυψης ενός εαυτού που για πολλούς μπορεί να παραμένει βαθιά κρυμμένος.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρου του Δήμου Θηβαίων, από το Σάββατο 14 έως την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ., και θα ακολουθήσει παρουσίαση στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας.

Τα εικαστικά δημιουργήματα (ατομικά και ομαδικά) των μαθητριών του 1ου ΣΔΕ Ελεώνα Θηβών, που έγιναν με την επιμέλεια των εικαστικών εκπαιδευτών Λουκά Γκουλή και Πανδώρας Καρτσωνάκη, είναι το αποτέλεσμα της καλλιτεχνικής, εκπαιδευτικής παρέμβασης “Πλάθω τη ζωή / Ζωγραφίζω τη ζωή”, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Θερινά Σχολεία 2019”, την περίοδο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου  2019.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο