Τελευταία Νέα

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων, Τοπικής Ανάπτυξης και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Αθανάσιος Καλογρηάς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Γεώργιος Ζιώγας συναντήθηκαν σήμερα με μέλη του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βοιωτίας. Σκοπός η ενημέρωση για τους τομείς δραστηριοποίησης του Συνεταιρισμού και για τη λειτουργία καταστήματος στη Λιβαδειά όπου διατίθενται αποκλειστικά προϊόντα δικής τους παραγωγής.

Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν η εμπορία και διακίνηση των κτηνοτροφικών προϊόντων τους, η χρήση των     βοσκοτόπων, η ανάγκη συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας για εύκολη πρόσβαση στα ποιμνιοστάσια, το πρόβλημα της αύξησης των λύκων στην περιοχή και η ανάγκη εξεύρεσης κατάλληλου χώρου για τη δημιουργία σύγχρονου κτηνοτροφικού πάρκου.

Ο Αντιδήμαρχος και ο Γενικός Γραμματέας διαβεβαίωσαν τους κτηνοτρόφους ότι θα τους παρασχεθεί κάθε βοήθεια ενώ παράλληλα ενημέρωσαν ότι είναι σε εξέλιξη η επίλυση του προβλήματος με τις αγέλες των λύκων και τους ζήτησαν να προχωρήσουν στη σήμανση και καταγραφή των σκυλιών τους στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο