Τελευταία Νέα

 

Με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για την αύξηση των εν γένει αμοιβών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Θήβας και την ανάκληση της απόφασης από τον δήμαρχο Γιώργο Αναστασίου, υπήρξαν αντιδράσεις από τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Θηβαίων.

Η παράταξη “Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης” σε ανακοίνωση που εξέδωσε χαιρετίζει την “πυροσβεστική”, όπως τη χαρακτηρίζει, παρέμβαση του δημάρχου, δεν παραλείπει όμως να σημειώσει ότι “ο καλύτερος τρόπος πρόληψης και αποφυγής τέτοιων λαθών, είναι η επίδειξη πνεύματος συνεργασίας και κοινής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των σημαντικών προβλημάτων και ελλείψεων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας”.

Η “Λαϊκή Συσπείρωση Θήβας” σε χθεσινή ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι η απόφαση του δημάρχου για πάγωμα της απόφασης διπλασιασμού των αποδοχών για τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΘ είναι αποτέλεσμα της πίεσης και των αντιδράσεων από τους εργαζόμενους και τους δημότες. Αυτό κατά τη “Λαϊκή Συσπείρωση” μπορεί να διαμορφώσει θετικές εξελίξεις και να εμποδίσει αποφάσεις που είναι σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων.

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” επιτίθεται κατά των δημοτικών παρατάξεων των κ.κ. Παπαβασιλείου και Τραμπάκουλου, αφού -όπως αναφέρει- “με το ένα χέρι ψηφίζουν τις αυξήσεις μαζί με την πλειοψηφία και με το άλλο της κουνάνε το δάχτυλο για το ίδιο θέμα. Πρόκειται για προκλητικό τυχοδιωκτισμό”.

Από τα βέλη δεν γλιτώνει και ο ΣΥΡΙΖΑ Θήβας, που όπως επισημαίνουν “κρατάει την ίδια στάση με τη δημοτική του παράταξη”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο