Τελευταία Νέα

Την υποψηφιότητά του για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στις εκλογές της 28ης Νοεμβρίου 2019 ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας με τον συνδυασμό «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι».

Στη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο Γιάννης Ταγκαλέγκας τονίζει:

«Αγαπητές Συναδέλφισσες, αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε ένα κόσμο που διαρκώς εξελίσσεται, η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι μάχιμη και ενωμένη, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση τόσο του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και των τοπικών κοινωνιών μέσω της ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των πολιτών για τα κοινά».

Αναφερόμενος  στη συνέχεια στους στόχους της συνοχής, της ανάπτυξης και της ποιότητας ζωής, που θα αποτελέσουν τη βασική μέριμνα του συνδυασμού του, επισημαίνει: «Καλούμαστε να εξασφαλίσουμε στους δημότες μας τις ευκαιρίες που θα θωρακίσουν την κοινωνική συνοχή, θα συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών. Καλούμαστε να οδηγήσουμε τις πόλεις μας σε ένα καλύτερο αύριο προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που θα δημιουργήσουν σύγχρονες πόλεις που θα σέβονται τον πολίτη και το περιβάλλον».

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Λεβαδέων υπογραμμίζει τη διάθεση συνεισφοράς και ζητά την ψήφο των μελών της ΚΕΔΕ στον συνδυασμό «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι» και στον ίδιο για το Δ. Σ. της Κεντρικής Ενωσης των Δήμων Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο