Τελευταία Νέα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται, σε καθημερινή πλέον βάση, οι επαφές του νέου Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα με φορείς και συλλογικότητες της περιοχής.

Στο γραφείο του βρέθηκαν σήμερα εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς, οι οποίοι και ενημέρωσαν το Δήμαρχο για τα προβλήματα του σχολείου, δίνοντας έμφαση σε όσα αφορούν στην ασφάλεια των παιδιών, όπως τεχνικά ζητήματα του αύλειου χώρου και του χώρου εκδηλώσεων.

Μόλις χτες, ο Δήμαρχος δέχτηκε τις ευχές για μια επιτυχή αυτοδιοικητική θητεία, για την επίτευξη του κοινού καλού, και του Συλλόγου Πολυτέκνων Λιβαδειάς.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων κ. Νικόλαος Σανιδάς προσέφερε στο Δήμαρχο Λεβαδέων ένα βιβλίο σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα στην χώρα, καθώς και φυλλάδια με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου για τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών.

Ζήτησαν από το Δήμαρχο να εξετάσει την πιθανότητα μείωσης των δημοτικών τελών προς τις πολύτεκνες οικογένειες ως μέτρο για την ανακούφιση τους σε μια εποχή που όλοι δοκιμαζόμαστε εξαιτίας της οικονομικής συρρίκνωσης, αλλά πολύ περισσότερο οι πολυμελείς οικογένειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο