Τελευταία Νέα

Καταγγελία για το πρόβλημα με τη μεταφορά των μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς απέστειλε στο viotiaplus.gr η Ειρήνη Γεροντάρα, μητέρα μαθητή που φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο. Η ολιγωρία της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας δεν έχει καταστήσει δυνατή την επίλυση του σημαντικού για τα παιδιά ζητήματος, αναφέρει η κ. Γεροντάρα. Δείτε ολόκληρη την καταγγελία.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Εδώ και πέντε μήνες (5 μήνες) έχουμε πρόβλημα με την μεταφορά των μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς. Συγκεκριμένα το λεωφορείο που έχει αναλάβει την μεταφορά των μαθητών, έχει άδεια μεταφοράς ενός (1) αναπηρικού αμαξιδίου. Τα παιδιά με αμαξίδιο που φοιτούν στο σχολείο είναι τρία (3). 
Μετά από διαμαρτυρία απαγορεύτηκε η μεταφορά των τριών (3) αμαξιδίων με αυτό το μέσο και η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας όφειλε να βρει άλλη ασφαλή λύση.
Πέντε μήνες μετά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί με αποτέλεσμα να πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο εκ περιτροπής και κατόπιν ατελείωτων συνεννοήσεων των κηδεμόνων τους. Έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς αλλά καμία ενέργεια προς την λύση του προβλήματος δεν έχει γίνει. Έχουμε λάβει προφορικές υποσχέσεις και συμβουλές να κάνουμε υπομονή. 
Απευθύνουμε έκκληση προς όποιον μπορεί αν επιληφθεί του προβλήματος και να ενσκήψει με ευαισθησία πάνω από το ιδιαίτερο αυτό θέμα, ώστε να επιλυθεί. 
Μετά τιμής 
Ειρήνη Γεροντάρα (μητέρα του μαθητή Χατζηκωνσταντίνου Μάριου που φοιτά ήδη στο τρίτο έτος φοίτησης στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο