Τελευταία Νέα

Οι Bag of Nails, η μπάντα που παίζει και τραγουδά τα blues έχοντας διαγράψει ήδη μια πενταετή αξιόλογη πορεία στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι με τον τίτλο Daddy’s Blues. Το ακούσαμε και είναι αλήθεια ότι μας άρεσε. Οπως και το music video του που είναι προσεγμένο και δυνατό, σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Τσούρα και τη Νάσια Τεντολούρη στην επιμέλεια των γραφικών.

Αν αναγνωρίζετε τοπία και παραστάσεις, καλώς αναγνωρίζετε, αφού είναι γυρισμένο στην Κωπαΐδα και για την ακρίβεια στο Προσήλιο/Βελή της Λιβαδειάς. Τόσο το τραγούδι όσο και το videoclip είναι εμπνευσμένα από τη σκληρή αγροτική ζωή, που είναι μέρος των βιωμάτων του δημιουργού του Πάνου Κατσικογιάννη, ο οποίος κατάγεται από τον Αγιο Γεώργιο και η αναφορά στο οικείο βοιωτικό τοπίο και στην αγροτική ζωή μοιάζει περίπου αυτονόητη. Το Daddy’s Blues είναι το πρώτο single από το άλμπουμ “The Wolf Inside Me” που θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο τον Νοέμβριο.

Οι Bag of Nails, η ψυχεδελική μπλουζ ροκ μπάντα, με έμφαση στο ροκ των 60’s – 70’s και στα μπλουζ, αποτελείται από τον Πάνο Κατσικογιάννη, στην κιθάρα και στα φωνητικά, τον Γιώργο Αντωνιάδη, στο μπάσο και στα φωνητικά και τον Αγι Γκρίτζιο στα τύμπανα και στα κρουστά.

Ακούστε εδώ το τραγούδι Daddy’s Blues που αναφέρεται στη σκληρή δουλειά των καλλιεργητών. Οσο για τους Bag of Nails είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον.

 

One thought on “Daddy’s Blues με βοιωτικό χρώμα

  1. Ο/Η tsiou λέει:

    Μπλουζ με άρωμα και γεύση Ελλάδας!
    Μπράβο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο