Τελευταία Νέα

Αλλεπάλληλες συναντήσεις, που στοχεύουν στη σφαιρική ενημέρωση για τα προβλήματα της εκπαίδευσης στον Δήμο Λεβαδέων, με συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων έχει τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος Λεβαδέων.

-Ο Γιάννης Ταγκαλέγκας δέχθηκε την Παρασκευή τη διευθύντρια και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Μιχάλης Σαγιάννης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέξανδρος Μητάς.

Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος το μεγάλο ζήτημα της στέγασης του Μουσικού Σχολείου, αφού και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι μέσα από το διδακτικό του πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία για μουσικές σπουδές σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου συμβάλλοντας στην πολιτιστική πρόοδο.

Ο δήμαρχος εξέφρασε ρητά τη βούλησή του για τη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου Μουσικού Σχολείου στη Λιβαδειά, χωρίς να παραλείψει να σημειώσει ότι για την υλοποίηση αυτού του στόχου απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες και προσεκτικός σχεδιασμός.

-Την ίδια μέρα ο Γιάννης Ταγκαλέγκας συναντήθηκε και με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς, οι οποίοι εξέθεσαν εκτενώς τα θέματα που απασχολούν το σχολείο και ειδικά το κτηριακό ζήτημα.

-Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Λεβαδέων παρουσία του αντιδημάρχου Δημοτικών Ενοτήτων Μιχάλη Σαγιάννη και του προέδρου του Δ.Σ. Αλέξανδρου Μητά, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λιβαδειάς. τα προβλήματα που τέθηκαν περιλάμβαναν το μείζον θέμα της μεταφοράς των μαθητών από και προς το σχολείο, τη στέγασή τους καθώς και τον διορισμό γιατρού Νευρολόγου για τις ιατρικές τους εξετάσεις.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο