Τελευταία Νέα

Με τους προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων συναντήθηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Γεώργιος Ντασιώτης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για να παρουσιάσουν τα προβλήματα και τις προτεραιότητες που θέτουν καθώς, όπως τόνισε ο κ. Ντασιώτης, για τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών σε κάθε πόλη και χωριό του Δήμου είναι προϋπόθεση η ουσιαστική συνεργασία με τα Κοινοτικά Συμβούλια.

Οι πρόεδροι των Κοινοτήτων αναφέρθηκαν στα προβλήματα των περιοχών τους και όπως τους ζητήθηκε από τη δημοτική αρχή, τα συμβούλιά τους θα καταθέσουν άμεσα τις προτάσεις τους, προκειμένου να ενσωματωθούν στο τεχνικό πρόγραμμα εν όψει της κατάρτισης του νέου προϋπολογισμού αλλά και του Επιχειρησιακού Προγράμματος για την τετραετία που ακολουθεί.

Παράλληλα, τέθηκαν  ζητήματα σε σχέση με βασικούς άξονες που διευκολύνουν διαδικαστικά θέματα και  περιγράφηκαν βασικά βήματα που αφορούν σε πράξεις, διαδικασίες, νομοθεσία, ώστε να προωθούνται άμεσα τα ζητήματα και να μη χάνεται χρόνος, προς όφελος των κατοίκων του Δήμου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι Γλύκος Ιωάννης, Κοκοράκης Λουκάς, Μαλέσης Κωνσταντίνος, Μπόγρη Ζαχαρούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο