Τελευταία Νέα

Καταστροφικές ζημιές σε παιδική χαρά στη Θήβα καταγγέλλει ο επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατικής Συνεργασίας Ηλίας Τραμπάκουλος με ανάρτησή του στο FB:

“Η… ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Και ενώ μετά και τη χθεσινή μου ανάρτηση (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511493252750020&set=a.113297615902921&type=3&theater ) ήμουν σίγουρος ότι η παιδική χαρά του Πούρου σήμερα το πρωί θα άνοιγε τις πύλες της για τους λιλιπούτειους συμπολίτες μας, κάποιοι… αχαρακτήριστοι επιδόθηκαν το χθεσινό ( βράδυ σε καταστροφές και βανδαλισμούς στον χώρο της παιδικής χαράς.
Ξήλωσαν φράχτες, “κουτσούρεψαν” την τραμπάλα, έβγαλαν βίδες από την κούνια, έβγαλαν τις ρόδες από το αυτοκινητάκι.Μεγάλη απογοήτευση για όλους μας. Μπαίνεις στη διαδικασία να γράψεις δυο λόγια, να συγκρουστείς, να ακούσεις σχόλια για κάτι το αυτονόητο και σήμερα το πρωί αντικρίζεις σκόνη και θρύψαλα. Η καφρίλα και η ανοησία δεν παλεύονται. Καλημέρα θλίψη, καληνύχτα Θηβαίοι”.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και ο Δήμος Θηβαίων, στην οποία αναφέρει:

“Κλειστή θα μείνει η δημοτική παιδική χαρά που βρίσκεται στον Πούρο στη Θήβα, λόγω εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν από ασυνείδητους και άγνωστους -μέχρι στιγμής- πολίτες,  οι οποίοι δεν σεβάστηκαν το συγκεκριμένο έργο δημόσιας ωφέλειας και κυρίως τα παιδιά, αφού τους στέρησαν έναν όμορφο και ασφαλή χώρο παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, οι βανδαλιστές διέλυσαν και αποξήλωσαν τον φράχτη που οριοθετεί και προστατεύει τον χώρο της παιδικής, αφαίρεσαν τις βίδες που στερέωναν τα παιχνίδια (τραμπάλα, κούνιες κ.ά.), κατέστρεψαν τη στέγη της τσουλήθρας και ολοκληρωτικά ένα από τα πλαστικά κουνιστά παιχνίδια.

Ο Δήμος ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία και το συμβάν έχει καταγραφεί. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό. Το 2018 από τη συγκεκριμένη παιδική χαρά είχαν κλαπεί τα ολοκαίνουρια τότε παιχνίδια.

Ο Δήμος Θηβαίων καταδικάζει απερίφραστα αυτή την κακόβουλη και παραβατική πράξη και δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να αποκατασταθούν οι ζημιές το συντομότερο. Μέχρι τότε, η παιδική χαρά θα μείνει εκτός λειτουργίας για την ασφάλεια των χρηστών της και θα τοποθετηθεί σχετική σήμανση προς ενημέρωση των πολιτών”.

Δείτε και τις φωτογραφίες.

2 thoughts on “Θήβα: Βανδαλισμοί σε παιδική χαρά

  1. Ο/Η Λέβαδος λέει:

    Δημήτρη έχει πολϋ ενδιαφέρον να ρϊξει κάποιος μια ματιά στήν κατάσταση των παιδικών χαρών της Λιβαδειάς .Απο ακαθαρσίες ζώων μέχρι σπασμένες τσουλήθρες.Κάνε ενα φωτογραφικό ρεπορτάζ μήπως ενδιαφερθεί κανείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο