Τελευταία Νέα

Troxaio_Plataion_livadeia_3

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη Βοιωτία από τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των αγριογούρουνων τα οποία προκαλούν ζημίες σε καλλιέργειες και ιδιοκτησίες χωρίς να λείπουν οι περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων ή και δυστυχημάτων.

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία που μας αποστέλλουν οι αναγνώστες μας Α.Σ. και Θ.Α.. Ο τελευταίος μας περιγράφει τις περιπέτειές του:

Στο Σαραντι Βοιωτίας και στο Πρόδρομο έχει γεμίσει λευκά αγριογούρουνα… Σήμερα το πρωί 5 η ώρα συνάντησα μάνα με τρία μικρά και παραλίγο να μου χτυπήσουν το αμάξι στον Προφήτη Ηλία…..και πριν 3 μέρες πηγαίνοντας για Σαράντι συνάντησα δύο πολύ μεγάλα!!! Πολύ επικίνδυνα“.

Η κυνηγετική περίοδος για τους αγριόχοιρουςμ η οποία αναμένεται να εκτονώσει κάπως τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στη Βοιωτία ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 και λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2020 -Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή.

One thought on “Βοιωτία: Επικίνδυνα αγριογούρουνα

  1. Ο/Η Φυσιολάτρης λέει:

    Στο Σαράντι Βοιωτίας; Καταστρέφουν τ’ αγριογούρουνα αυτό τον τόσο “γόνιμο” και “ευφορο” τόπο; Και το αυτοκίνητο που το πάει κανείς; Το δημιούργημα της φύσης!!!!!
    Έχουμε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα αγαπητοί και αγαπητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο