Τελευταία Νέα

Ακόμη περισσότερο ελκυστικές γίνονται οι καλοκαιρινές αποδράσεις στα Ασπρα Σπίτια έπειτα από σειρά παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν με την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση της Αλουμίνιον της Ελλάδος. Ήδη από τον Ιούνιο μια από τις κεντρικότερες οδούς του οικισμού άρχισε να στρώνεται με πλάκες και καθώς το έργο συμπληρώθηκε με την κατάλληλη φωταγώγηση δημιουργήθηκε ένα πολύ όμορφο σημείο περιπάτου και όχι μόνο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Εξάλλου στις παραλίες του οικισμού, τόσο στην κεντρική όσο και σε εκείνη του Αγίου Νικολάου, έχουν  τοποθετηθεί 70 ομπρέλες σταθερής βάσης, ενώ έχει δρομολογηθεί η εγκατάσταση ακόμη 30 που έχουν ήδη παραγγελθεί, πάντοτε με δαπάνες της Αλουμίνιον της Ελλάδος, ώστε να γίνει ακόμη περισσότερο ευχάριστη η παραμονή των λουόμενων.

Ετσι η εικόνα ενός από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής έχει βελτιωθεί σημαντικά με τις εξωραϊστικές αλλά και χρηστικές αυτές παρεμβάσεις και οι χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν για να απολαύσουν τη θάλασσα έχουν τώρα περισσότερους λόγους να επιλέξουν τα Ασπρα Σπίτια και τον Αγιο Νικόλαο ως σταθερό προορισμό για ανάσες δροσιάς, καθώς μάλιστα οι καυτές μέρες του καλοκαιριού φαίνεται ότι είναι μπροστά μας.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 thoughts on “Ελκυστικές παρεμβάσεις στα Ασπρα Σπίτια από την Αλουμίνιον της Ελλάδος

  1. Ο/Η ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ λέει:

    Κε Λάμπρου.Καλησπερα σας.Λεγομαι Λουκάς Καστρίτης κάτοικος του ΙΣΤΟΡΙΚΟΎ ΜΑΡΤΥΡΙΚΌΥ ΔΙΣΤΌΜΟΥ,όπου πέρισυ τον Αύγουστο η Πολιτεία έδωσε την ύψιστη τιμή στο ΔΙΣΤΌΜΟ.Διερωτωμαι αν είσθε και εσεις και συμπλεετε με αυτούς που έχουν βάλει σκοπό η ΠΑΡΑΛΊΑ ΔΙΣΤΌΜΟΥ να διαγραφεί και να αποτελεί παρελθόν. Επειδή προφανώς είμαι μεγαλύτερος σας και γνωρίζω περισσοτερα τα οποια εσεις για λογους προσωπικους δεν αναφέρεσθαι. Σας παρακαλώ απο δω και πέρα θα αναφέρεσθαι ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΣΤΌΜΟΥ και οχι ασπρα σπιτια. Ελπίζω να καταλάβατε και μην χρησιμοποιείτε την πένα σας σε τέτοιες λεπτές ισορροπίες.ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΚΆΤΟΙΚΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΎ-ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΔΙΣΤΌΜΟΥ ΆΓΙΟΣ ΜΗΝΆΣ

    1. Κύριε Καστρίτη χαίρομαι που αναφέρεστε στο θέμα της ονομασίας και που εμμέσως αναγνωρίζετε ότι το viotiaplus.gr δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθεί σε παιχνίδια και σχεδιασμούς όπως κάνουν διάφοροι ιδιοτελείς στην περιοχή σας -και όχι μόνο. Οσο για το ποιος γνωρίζει περισσότερα όμως θα μου επιτρέψετε να το θέσω στην κρίση τρίτων και όχι στη δική σας. Από την άποψη αυτή θα χαρώ να τα πούμε από κοντά για να μου παραθέσετε τα στοιχεία σας. Οποτε θελήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου τηλεφωνικά για να συναντηθούμε.

  2. Ο/Η LEODIA λέει:

    ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ;

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ 1 ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ ΠΡΟΩΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.

  3. Ο/Η LEODIA λέει:

    A, και κατι ακομα με ολον τον σεβασμο στην αμεροληπτη δημοσιογραφια σας.
    Μα χρειαζοταν και αλλη “ελκυστικη” παρεμβαση απο τον ομιλο Μυτηλιναιος ΑΕ περαν των ηδη υφισταμενων εργοστασιων της στην περιοχη;
    Αλλωστε, εκανε “ελκυστικες” παρεμβασεις προεκλογικα και στο Κυριακι Βοιωτιας. Γιατι Αραγε; Αλλα οσες πλακες και λαμπες περισσεψαν τις εστειλε στην Πραλια Διστομου, για να ομορφυνει εξισου και αυτη την περιοχη.
    Ομως εχω να προτεινω (εαν βεβαια περισσεψαν πλακες και λαμπες) και ελκυστικες παρεμβασεις στα νεκροταφεια Κυριακιου και Παραλιας Διστομου για να ειναι ομορφα εκει που θα μας στειλουν γρηγορα τα εργοστασια του ομιλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο