Τελευταία Νέα

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τους διερχόμενους οδηγούς στη γέφυρα στο Πυρί της Θήβας. Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο viotiaplus.gr ο

Θανάσης Ράφας δέχθηκε επίθεση χθες Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 από ανήλικους ρομά  κι ενώ στο αυτοκίνητό του συνταξίδευαν μαζί του η συζυγός του και η 11χρονη κόρη του. Δείτε την καταγγελία του κ. Ράφα.

 

Στην γέφυρα έξω από την Θηβα στην παραγκούπολη των ΡΟΜΑ συνεχίζονται οι επίθεσεις στα διερχόμενα οχήματα. Μου συνέβη χθες 23/7/2019, το βράδυ 21:16, ενώ επέστρεφα στην Αθήνα από την Λιβαδεια.
Παρόλο τους φράκτες που έχουν τοποθετήσει μια ομάδα από πέντε ανήλικους ΡΟΜΑ επιτέθηκε στο αυτοκίνητο μου στον οποίο επέβαινε η σύζυγος μου και η εντεκάχρονη κόρη μου.
Στην έξοδο από την γέφυρα προς την Αθήνα εκεί που τελειώνει η περίφραξη δυο ανήλικοι ρομα πετάχτηκαν μπροστά στο αυτοκίνητο αφού εκ των πραγμάτων και λόγω της στροφής πρέπει κανείς να κόψει ταχύτητα. 
Οι δυο θεώρησαν ότι θα σταματήσω, πράγμα που δεν έκανα αλλά λόγω της χαμηλής ταχύτητας ο τρίτος πρόλαβε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού όπου βρισκόταν η γυναίκα μου , που με μεγάλη ψυχραιμία των απώθησε με κλωτσιά …
Αφού είδαν ότι δεν σταματήσαμε και μετά από την πραγματική μάχη που δόθηκε εν κίνηση τράπηκαν σε φυγή.
Το σημείο είναι σκοτεινό επίσης δεν υπάρχει η συνεχής παρουσία της αστυνομίας που υπήρχε πριν την τοποθέτηση τον φρακτών.
Τονίζω πάλι ότι στο πίσω αριστερό κάθισμα καθόταν η κόρη μου 11 χρόνων που και αυτή έδειξε μεγάλη ψυχραιμία κατά την εξέλιξη της επίθεσης , αλλά μετά έτρεμε από τον φόβο της…
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της απουσίας της αστυνομίας και της κατάστασης που επικρατεί στον καταυλισμο των ρομα.
Έκει πραγματικά κινδυνεύουν οι ζωές των διερχόμενων οδηγών από την παραβατική συμπεριφορά των ΡΟΜΑ“.
Δυστυχώς έτσι είναι……

2 thoughts on “Νέα επίθεση σε αυτοκίνητο στη γέφυρα στο Πυρί

  1. Ο/Η ΕΡΗ ΡΩΦΙΛΗ λέει:

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΡΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΙ?ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ …ΕΛΛΑΔΑ 2019…ΠΟΙΟΙ ΦΡΑΧΤΕΣ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ?

  2. Ο/Η Xaralampos λέει:

    Έχουν γεμίσει πρέζα κ ότι είδους βρωμιά μπορείς να σκεφτείς.. Γιατί δεν τους ξεπαστρέυουν;;; ένα λόγο μπορώ να σκεφτώ μόνο.. Τα παίρνουν όλοι.. Α γαμησου κράτος οι μπάτσοι τι κάνουν;;; να δέσουν αυτόν που είναι άρρωστος ξέρουν τη κουφαλα που το πουλάει τι τον κάνουν;;; Α γαμηθειτε ρε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο